Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Felmérés belső szolgáltatásokról

Bér és Munkaügyi Iroda.

Tisztelt Munkatársunk!

Az Egyetem megújulási programjának kiemelt eleme a belső szolgáltatások fejlesztését célzó projekt. A projekt célja, hogy ügyfélbarátabb, egyszerűbb, kevesebb papírt igénylő szolgáltatási folyamatokat alakítsunk ki. A projekt keretében mélységében áttekintjük az Egyetem egyes belső szolgáltatásait, különösen odafigyelve a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek igényeire, visszajelzéseire.

A projektben a Bér és Munkaügyi Iroda a második szervezeti egység, mely sorra kerül.

Irodánk a bér- és munkaügy hatáskörébe tartozó területeken nyújt segítséget az Egyetem valamennyi munkavállalója számára a munkába állástól, a havi bérszámfejtésen át, a kilépésig.

Annak érdekében, hogy e támogató szolgáltatásainkat fejleszteni tudjuk, kérjük, hogy az alábbi linken elérhető, rövid kérdőív kitöltésével tudassa velünk véleményét a szervezeti egységünk munkatársaival, munkájával kapcsolatban.

Kérjük segítse munkánkat a kérdőív kitöltésével, mert a szolgáltatásunkban való továbblépésünkhöz szükségünk van javaslataira, konkrét példáira, válaszai közelebb visznek minket azokhoz a megoldásokhoz, melyek mindannyiunk elégedettségét növelhetik.

A kérdőívet ezen a linken találja.

A kérdőíves felmérést 2020. július 6 és július 24 között kell elvégeznünk, így amennyiben számíthatunk segítségérére, kérjük, válaszait lehetőség szerint ezen időszakban adja meg.

Köszönettel:

Majzik Tímea,

a Bér és Munkaügyi Iroda vezetője

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:35:34