Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Workshop: A földgázszektor koronavírus idején

Kitekintéssel az olajiparra.
2020.07.01. 16:00
1096. Budapest, Fővám tér 8.
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / alapitvany@rekk.hu

A REKK áprilisban online workshopján elemeztük, hogy milyen hatása volt a koronavírusnak, illetve a bevezetett korlátozó intézkedéseknek a nemzetközi és hazai villamosenergia-piacokra. Pár hónappal később látszik, hogy a vírus nem csak rövid, hanem közép és hosszú távú változásokat is hoz a gazdaság és az energiaszektor szereplői számára. Most a földgázszektorra koncentrálunk, és arra keressük a választ, hogyan alkalmazkodtak a piaci szereplők a koronavírus okozta sokkokhoz, mire számítanak közép és hosszú távon, illetve a vírus hatására hozott szabályozói intézkedések segítik vagy inkább nehezítik az iparági szereplők helyzetét.

A workshopon meghívott vendégeink Orbán Anita, a Tellurian Ltd. elnökhelyettese, Szekeres Eszter, a MET Central Europe nagykereskedelmi és optimalizálási igazgatója, Horváth Ágnes, a MOL Nyrt. vezető közgazdásza, valamint Marosvári Csaba, az MFGK vezető üzletfejlesztési szakértője.

Az online workshopon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az esemény linkjét a regisztrációt követően küldjük el.

Az esemény programja

Az esemény honlapja és regisztráció


Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.21. - 02:23:56