Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Vagyontervezés nemzetközi szinten – A családi vállalatok példája 

Milyen alapvető struktúrákban, megfontolások mentén tartják, védik és irányítják a vagyonukat a világ és Európa legvagyonosabb családjai?
2023.04.24. 17:20
1093. Budapest, Fővám tér 8.
E épület
3.336 – online közvetítéssel
Corvinus Épület

Nyelv: magyar 

Milyen alapvető struktúrákban, megfontolások mentén tartják, védik és irányítják a vagyonukat a világ és Európa legvagyonosabb családjai? Mi az a „family office”? Mi az a vagyontervezés? Milyen szolgáltatások, területek kapcsolódnak a vagyon megőrzéséhez, befektetési és irányítási stratégiák kidolgozásához? Merre tart a nemzetközi trend? 

A Budapesti Corvinus Egyetem Családi Vállalatok Központja szervezésében ezeket és más hasonló kérdéseket, alapvetéseket mutatja be dr. Kóka Gábor a Deloitte Private közép-európai vezető partnere, illetve dr. Debreczeni Tamás a Deloitte Private operatív vezetője. 

Az előadást a Családi Vállalkozások Menedzsmentje kurzus részeként rendezik meg 2023. április 24-én, hétfőn 17:20-tól az Egyetem Főépületében, az E3.336-os teremben, a rendezvényt online is közvetítik. Érdeklődés esetén kérjük keressék Wieszt Attilát, a kurzus tárgyfelelősét az attila.wieszt@uni-corvinus.hu e-mail címen. 

Az előadók beszélnek a már kiépült szektorral rendelkező lokációkról, szolgáltatói piacról, az egyes vagyonelemekhez illeszthető megoldásokról, a „family office” lehetséges felépítéséről, illetve a nemzetközi szabályozási trendekről. Habár a fent említett témák itthon még csak felívelésben vannak az egy-egy jogintézményt felhasználó szakterületeken, az előadók a több évtizedes nemzetközi gyakorlatot is bemutatják. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:11:33