Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

United Nations Environment Programme (UNEP) Young Talent Pipeline – webinárium

Corvinusos hallgatók és alumni számára nyitott esemény.
2024.05.22. 17:10 – 2024.05.22. 18:10
Budapesti Corvinus Egyetem

Időpont: 2024. május 22., 17:10 – 18:10.  

Helyszín: Corvinus Főépület, E.3.338-as terem / online, MS Teams (a részleteket regisztrációkor osztjuk meg).  

  

Az UNEP aktívan dolgozik azon, hogy növelje a kevésbé képviselt regionális csoportok – például az Afrika Csoport, az Ázsiai-Csendes-óceáni Csoport, a Kelet-Európai Csoport, a Latin-Amerika és a Karibi Csoport – munkatársainak képviseletét.   

Az ENSZ Környezetvédelmi Közgyűlése által 2022. március 2-án elfogadott határozat rámutatott annak fontosságára, hogy az ENSZ Alapokmánya 101. cikkének (3) bekezdésével összhangban kellő figyelmet kell fordítani a méltányos földrajzi eloszlás elvére.   

E határozat végrehajtásának támogatására a szervezet egy új tehetségkutató kezdeményezést indított, amely a Young Talent Pipeline néven ismert. Ez a program 10-12 állást kínál az UNEP nairobi székhelyén 28 és 33 év közötti, több mint 2 éves releváns szakmai tapasztalattal és befejezett felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatal szakemberek számára. Ezenfelül folyékony angol nyelvtudás szükséges, míg az ENSZ egyik nyelvének (francia, spanyol, arab, orosz vagy kínai) ismerete előnyt jelent.   

Jelenleg az UNEP HR-csapata webináriumokat szervez az alulreprezentált régiókból érkező, nagyszámú nemzetközi hallgatóval rendelkező európai egyetemek hallgatói és öregdiákjai számára a Young Talent Pipeline kezdeményezésről, az UNEP munkamódszereiről, valamint meghívja az UNEP munkatársait, hogy osszák meg a szervezetnél szerzett tapasztalataikat. Minden webinárium 60 percig tart, és egy 40 perces előadásból áll, amelyet 20 perc követ a kérdésekre és válaszokra.  

  

Regisztráció kötelező a https://forms.office.com/e/T8HYWqpqii oldalon.  

   

Előadók: 

  • Soraya Soemadiredja, tehetségkutató tisztviselő, UNEP  
  • Anna Bulgakova, digitális toborzási szakértő, UNEP 

Moderátor:    

Bálint-Nagy Krisztina – Karrier és Foglalkoztatás Programok (Vállalati és Intézményi Kapcsolatok) Budapesti Corvinus Egyetem 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 05:11:14