Search
Budapesti Corvinus Egyetem ×
Akadálymentesített nézet
Vissza a főoldalra

Újra állásbörze a Corvinuson!

Három év kihagyás után, 2023. április 25-26. között ismét megrendezi a Corvinus a Career & Business Festivalt.
2023-04-25 09:00 – 2023-04-26 16:00
1093 Budapest Fővám tér 8.
E épület

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Corvinus Career & Business Festival az Egyetem legnagyobb, több évtizedes hagyományra épülő karrierközpontú rendezvénye.

Ahogy a múltban is, az eseményt a Főépület (E épület) földszintjén, több mint 3.000 négyzetméteren rendezzük meg. A helyszín különleges adottságai miatt az állásbörze napjain a Közgáz Campusra látogató hallgatóink számára az esemény eltéveszthetetlen lesz, hiszen többek között az Egyetem főutcája, a „Zsibongó” is tele lesz partnereink standjaival.

Csaknem 10 ezer egyetemi hallgatónk mellett az alumni közösségünk tagjait is várjuk az eseményre. Kiállítóink standjai mellett látogatóinknak lehetősége nyílik – partnereink által biztosított – karrier témájú előadásokon, szemináriumokon és konzultációkon is részt venni.

Támogatva a digitális átalakulást, az állásbörze lebonyolítását egy speciális szoftver segíti, amely lehetővé teszi a papírmentes szervezést. Saját hallgatóink emellett először nagyobb közönségben is kipróbálhatják a MyCorvinus Navigator intelligens életút-tervező szolgáltatást, amely valódi előnyt jelenthet számukra a karriertervezésben.

Kiállító partnerek érdeklődését és jelentkezését értékesítési munkatársaink várják az expo@uni-corvinus.hu e-mail-címen.

Facebook-esemény

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2023.04.02. - 03:23:11