Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Újabb neves nemzetközi folyóirat főszerkesztője a “Meet The Editor” előadássorozat következő vendége

A Kutatási Hét 2021 rendezvénysorozatának apropóján Dr. Stefan Minner professzor, az International Journal of Production Economics és a Sustainable Manufacturing and Service Economics főszerkesztője tart előadást.
2021.01.14. 13:30
1093. Budapest, Fővám tér
Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / btotheva@uni-corvinus.hu

Az előadás nyelve: angol Helyszín: online a Kutatási hét MS Teams felületén, itt.
Időpont: 2021. január 14. csütörtök, 13:30-15:00

Stefan Minner professzor előadása a második eseménye lesz annak a decemberben indult új „Meet The Editor” előadássorozatnak, amelyet a kutatási kiválóság és nemzetközi láthatóság elősegítésére hívtunk életre. A vendégelőadók nemzetközileg elismert folyóiratok főszerkesztői, akik a sikeres publikálás fortélyait osztják meg a Corvinus Egyetem oktatóival és kutatóival azzal a céllal, hogy folyamatosan növekedjen a minőségi nemzetközi folyóiratokban megjelenő cikkek száma.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
Stefan Minner a Logistics and Supply Chain Management professzora, jelenlegi munkahelye a Technical University of Munich (TUM) School of Management. Tanulmányait a németországi Bielefeld Egyetemen végezte, de dolgozott Magdeburgban, Calgary-ban, Mannheimban és Bécsben is.

Oktatói-kutatói munkája mellett a Research Committee of the European Logistics Association (ELA) és az International Society for Inventory Research (ISIR) tagja és a German Logistics Association (BVL) kutatási tanácsadó testületének elnökhelyettese.

Kutatási területei felölelik a globális ellátási láncok tervezési folyamatait, a szállítási folyamatok optimalizálását és a készletgazdálkodást. Módszertanilag az operációkutatásra és a gépi tanulásra fókuszál. Cikkei szakterületének legnevesebb nemzetközi folyóirataiban (Management Science, Manufacturing & Service Operations Management, Operations Research, Production and Operations Management, Transportation Science, Transportation Research Part B, European Journal of Operational Research, Computers and Operations Research, OR Spectrum) jelentek meg. Kutatási munkássága alapján a Wirschaftwoche listáján a német nyelvű országok kutatóinak legfelső 1%-ba tartozik, a Stanford Egyetem rangsorában pedig bekerült a világ legtöbbet idézett szerzőinek 2%-ba.

Szerzőként, jelentős folyóiratok szerkesztőbizottságának tagjaként és az Elsevier által kiadott International Journal of Production Economics (2019-es SJR: 2.379, Impact Factor: 5.134, CiteScore:10.5) és a Sustainable Manufacturing and Service Economics főszerkesztőjeként szerzett ismeretei és tapasztalatai értékes útmutatásként szolgálhatnak a cikkírás és publikálás területén.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.16. - 00:48:49