Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Sebastian Paul online PhD disszertációvédése

’The impact of refugee camps on the process of migration towards Europe: An assessment’
2021.10.14. 10:00
1093. Budapest, Online esemény
Információ: eszter.viragh@uni-corvinus.hu

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Sebastian Paul doktorjelölt (Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudomámyi Doktori Iskola) „The impact of refugee camps on the process of migration towards Europe: An assessment’” című doktori értekezését. 

A védés angol nyelven zajlik.  

TémavezetőTétényi András PhD, Corvinus  

A Védési Bizottság tagjai:   

Elnök:  

Benczes István 

PhD 

Corvinus 

Titkár:  

Vigvári Gábor 

PhD 

Corvinus 

Bírálók:  

Lehoczki Bernadett 

PhD 

Corvinus 

 

Stepper Péter 

PhD 

NKE  

Tagok:  

Marton Péter 

PhD 

Corvinus 

 

Szijártó Norbert 

PhD 

NKE 

 

Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők aEgyetem RepozitóriumábanKérjük, jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal jelezze az eszter.viragh@uni-corvinus.hu e-mail címen. Ha rendelkezik corvinusos email címmel, kérjük, azt adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a Teams csoporthoz. 

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi rendelkezés értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakaszát Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel minden, a vitában részt vevőnek rendelkeznie kell. 

A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, e-mail elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, e-mail címére küldhetnek meg: gabor.vigvari@uni-corvinus.hu 

Az érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a várható és a lezajlott védéseket az Egyetem honlapján a Hírek-Események között, továbbá külön a PhD védések menüpontban is.  

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.13. - 16:37:23