Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Pénzügyi konferencia

World Finance & Banking Symposium
2021.12.17. 10:59
1093. Budapest, Online esemény
Információ: kata.varadi@uni-corvinus.hu

A „World Finance & Banking Symposium” című konferenciát 2021. december 17-18-án rendezik meg a Budapesti Corvinus Egyetemen. A kétnapos konferencia lehetőséget biztosít szakmai kérdések megvitatására az oktatás és kutatás területén, melyen számos hazai és nemzetközi szakember vesz részt az akadémiai és a gyakorlati területekről egyaránt. Továbbá a konferencia tudományos és szervezőbizottsági tagjai, a világ vezető egyetemeinek neves professzorai és munkatársai, így a rendezvény jó lehetőséget biztosít a nemzetközi kapcsolatok építésére is.

Budapesti Corvinus Egyetem

 Fő témakörök: A tudományos- és szervezőbizottságok a pénzügy, a közgazdaságtan és a bankszektor minden területéről várják a tanulmányokat.

A jelentkezési folyamat során az összes szerző nevét fel kell majd tűntetni, azonban a leadott tanulmányra nem szabad ráírni a szerzők nevét. A kettős vak-lektorálás (minden tanulmányt két anonim bíráló fog elbírálni) elősegítése érdekében semmilyen olyan információt nem lehet megjeleníteni a feltöltött tanulmányon, melyek alapján azonosítani lehet a szerzőket (mint például köszönetnyilvánítás). A szerzők nevei a nyomtatott- és az online-konferenciaprogramban megjelennek.

Formázási követelmények: Times New Roman 12-es betűméret, 1.5-es sorköz. A hivatkozások 1-es sorközzel. Minden oldalt számozni kell. A tanulmány maximális hossza 50 oldal lehet, mely tartalmazza a címlapot, minden ábrát, táblázatot, mellékletet és hivatkozásokat.

Feltöltési és jelentkezési határidő: 2021. július 25.

Az angol nyelvű felhívás ezen a linken olvasható. A jelentkezési procedúra részletei itt találhatók.

A konferencián készült összes kép ezen a linken érhető el.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.12. - 20:45:06