Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Palik Júlia Regina online PhD disszertációvédése

Interstate rivals intervention in third-party civil wars: The Comparative Case of Saudi Arabia and Iran in Yemen (2004-2018)
2021.03.25. 12:30
1093. Budapest, Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / eszter.viragh@uni-corvinus.hu

Szervezők elérhetősége

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Palik Júlia Regina doktorjelölt (Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudomámyi Doktori Iskola) „ Interstate rivals intervention in third-party civil wars: The Comparative Case of Saudi Arabia and Iran in Yemen (2004-2018)” c. doktori értekezését.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
A védés magyar nyelven zajlik.

Témavezető: Marton Péter PhD habil., BCE

A Védési Bizottság tagjai: 

  • Elnök: Bradean-Ebinger Nelu CSc BCE
  • Titkár: Dévényi Kinga PhD BCE
  • Bírálók: Szalai Máté PhD BCE
  • Marsai Viktor PhD NKE
  • Tagok: Vékony Dániel PhD BCE
  • (Külső) N. Rózsa Erzsébet PhD NKE

Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában. Kérjük, jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal jelezze az eszter.viragh@uni-corvinus.hu e-mail címen. Ha rendelkezik corvinusos email címmel, kérjük, azt adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a Teams csoporthoz.

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi rendelkezés értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakaszát Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel minden, a vitában részt vevőnek rendelkeznie kell.

A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, e-mail elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, e-mail címére küldhetnek meg: kinga.devenyi@uni-corvinus.hu

Az érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a várható és a lezajlott védéseket az Egyetem honlapján a Hírek-Események között, továbbá külön a PhD védések menüpontban is. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.24. - 15:45:52