Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

“Módszertanok és tudományterületek szinergiája” – Bemutatkozik a Székesfehérvári Multifunkcionális Labor

A Kutatásmenedzsment Iroda kutatástámogató rendezvénysorozatot indít.
2024.05.20. 17:20
1093. Budapest, Fővám tér
Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / btotheva@uni-corvinus.hu

A kutatástámogató rendezvénysorozat első állomása első állomása a Székesfehérvári Multifunkcionális labor bemutatása, ahol a pályázati keretek között kidolgozott módszertanok és operatív megvalósítási lehetőségek ötvöződnek.

A eseményen szeretnénk megmutatni, hogy milyen lehetőségeket kínál az Európai szinten is kimagasló, modern technológiával felszerel Multifunkcionális labor, amelyet a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói, kutatói, PhD hallgatói térítésmentesen vehetnek igénybe.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
A program keretében:

  • megismerhetik Prof. Dr. Vastag Gyula Kutatási Rektorhelyettes úr bemutatja a BCE kutatási stratégiáját és kutatási céljait
  • megtekinthetik a labort, megismerhetik az ott elérhető technikai hátteret,
  • megtudhatják, milyen kutatások valósíthatók meg tudományterületenként a laborban,
  • információt kaphatnak arról, hogyan szervezhetnek nyári kutatási szemináriumokat vagy intenzív kurzusokat a Székesfehérvári Campuson, felhasználva a labor, az előadó- és oktatótermek, valamint a modern kollégium adottságait,
  • tájékoztatjuk Önöket a PhD kutatások infrastrukturális támogatásának lehetőségeiről, és a kutatásmódszertani továbbképzés lehetőségeiről
  • megismerhetik a székesfehérvári regionális kutatásokat és tájékozódhatnak az együttműködés lehetőségeiről.


Ha szeretne tájékozódni és új szemléletet vinni kutatásába, csatlakozzon az eseményhez, amely a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának Facebook oldalán tekinthető majd meg!

 További információkat a programmeghívóban találnak!

Az előadás alatt kérdezhetnek előadóinktól. Kérdéseiket az élő esemény alatti chat sávba tudják majd beírni és azokat azonnal fel is tesszük majd vendégeinknek.

Akik nem tudnak részt venni a rendezvényen, később felvételről visszanézhetik azt Székesfehérvári Campus Youtube csatornáján.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.20. - 15:20:34