Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Mind full or mindful? – Stresszkezelő csoport

Azon kapod magadat, hogy nem vagy jelen az életed történéseiben? Intenzív érzéseket, hangulati változásokat tapasztalsz és nem tudsz mit kezdeni velük?
2021.10.08. 13:30 – 2021.10.08. 15:00
1093. Budapest, Fővám tér 13-15.
Fszt. 1.
Információ: studentsupport@uni-corvinus.hu

Csatlakozz stresszkezelő csoportunkba, ha úgy érzed, problémás az egyetem-munka-magánélet egyensúly megteremtése, testi tüneteket (álmatlanság, szapora légzés, fáradékonyság, gyomorpanaszok stb.) tapasztalsz, folyamatos nyomás alatt érzed magad, esetleg elvesztetted a motivációdat. A stressz ugyan teljes mértékben nem kiiktatható az életünkből, mégis fontos, hogy kialakítsunk vele egy optimális viszonyt, és megtaláljuk a vele való hatékony megküzdést. 

A 4 alkalmas zárt stresszkezelő csoport indul októberben, péntek délutánonként 13:30-15:00 között tartjuk a Sóházban, a földszint 1. teremben. Alkalmak dátumai: okt. 8., okt. 15., okt. 22., okt. 29. (Az utolsó alkalom dátumát a hosszú hétvége miatt a csoport közös megbeszélés alapján módosíthatja) 

További fontos információkat a Facebook eseményben találsz. 

A jelentkezési linkért kattints ide! 

A programokon való részvétel corvinusos hallgatók számára térítésmentes. A helyszín és program változtatás jogát fenntartjuk, az esetleges változásokat időben jelezzük. A csoportban való részvétellel párhuzamosan nem lehet egyéni tanácsadási folyamatban is részt venni, illetve azt sem tanácsoljuk, hogy egy időben több csoportban is részt vegyél. 

Kövessétek a Facebook oldalunkat és eseményeinket, valamint a honlapunkat! 

Szeretettel várunk Titeket októberi programjainkon, hamarosan jelentkezünk a novemberiekkel is! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.24. - 19:20:39