Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Mentálhét a Corvinuson – Előadások

A mentális egészség világnapja alkalmából tabuk nélkül fogunk beszélni arról, hogyan bánjuk jól magunkkal és egymással. A Mentálhét 2022 keretén belül olyan programokkal várunk, amelyek a mentális egészségre irányítják a figyelmet.
2022.10.12. 17:30
1093. Budapest, Fővám tér 8.
E épület
II-es előadó
Információ: studentsupport@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Illés Eszter: Szex a kapcsolatban – kapcsolat a szexben című előadása 

A szexualitás többszintű kielégülési forrása lehet az életünknek. Közben pedig számos dilemmánk támadhat saját szexuális élményeinkkel kapcsolatban. Kapcsolati szálak, önértékelésünk, a média és a pornó által közvetített ideálok egyaránt jelen vannak a hálószobáinkban. Az előadó többek között arról beszél majd, hogy mitől függ, hogy ezek erősítenek vagy éppen gyengítenek bennünket és a kapcsolatot az intim pillanatokban? Milyen elakadásokat tapasztalhatunk a szexuális életükben és mi segíthet azok tisztázásában? 

Az előadás regisztrációhoz kötött, ahová ezen a linken tudsz regisztrálni. 
 

Pontos időpont: 2022.október 12. 17:30—18:30 
Helyszín: E épület, II-es előadó 

Dr. Szondy Máté: Technostressz, digitális tudatosság és digitális well-being című előadása 

Előfordul, hogy azt érzed, a képernyők átveszik az uralmat az életed fölött? Hogy a folyamatos üzenetek és értesítések miatt kevésbé tudsz a feladataidra, vagy másokra figyelni? Hogy több időt töltesz a képernyő előtt, mint amennyit terveztél? A képernyők folyamatosan jelen vannak az életünkben és számos előnyük mellett számolnunk kell az olyan veszélyekkel, mint a technostressz megjelenése, a függő használat vagy a figyelem fragmentálttá válása. A teljes digitális detoxikálás helyett hosszú távon a digitális tudatosság lehet a megoldás: vegyük észre, hogyan hatnak ránk a képernyők és tanuljuk meg jól használni őket. 

Az előadás regisztrációhoz kötött, ahová ezen a linken tudsz regisztrálni. 
 

Pontos időpont: 2022.október 12. 18:45–20:00 
Helyszín: E épület, II-es előadó 

További információ a programokról és a regisztráció az alábbi Facebook eseménynél érhető el.  

Corvinus Épület

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.19. - 19:02:37