Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Kásler Tina Tímea online PhD disszertációvédése

„Az első lépések a fogyasztóvá váláshoz - Hogyan befolyásolja az óvodáskorú gyermekek környezete az élelmiszer-fogyasztási viselkedésüket?” című doktori értekezése.
2024.05.23. 18:24
1093. Budapest, Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / kata.kelemen@uni-corvinus.hu

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Kásler Tina Tímea doktorjelölt „Az első lépések a fogyasztóvá váláshoz – Hogyan befolyásolja az óvodáskorú gyermekek környezete az élelmiszer-fogyasztási viselkedésüket?” című doktori értekezését.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
Az értekezés opponensei:
 

  • Neulinger Ágnes Phd, BCE;
  • Szűcs Krisztián PhD, PTE;
  • Mandják Tibor Phd, EM-Normandie

Témavezető: Hofmeister-Tóth Ágnes PhD

A jelölt disszertációja és tézisfüzete elérhető itt.

64/2020. (XII.17.) számú Elnöki Testületi rendelkezés értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakasza az Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel minden, a vitában részt vevőnek rendelkeznie kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával – írásban kérdéseket feltenni, észrevételeket megfogalmazni, melyeket a bizottság titkárának, e-mail címére küldhetnek meg: kata.kelemen@uni-corvinus.hu 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 16:24:46