Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Karrierutak – Hová vezet az NT-s diploma?

A Gyakorlati Diplomácia Szakkollégium eseményén a nemzetközi kapcsolatok szakos diákok számára elérhető karrierutakat járják körül.
2023.03.21. 17:20
1093. Budapest, Fővám tér 8.
C épület
202

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Dátum: 2023. március 21. hétfő, 17:20 
Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem C202 

Nemzetközi kapcsolatok szakos diákként azon tűnődsz, hogy milyen karrierlehetőségek állnak rendelkezésedre a diploma megszerzése után? Csatlakozz a Gyakorlati Diplomácia Szakkollégiumának izgalmas beszélgetéséhez, ahol szakemberek segítségével felfedezheted fel a nemzetközi kapcsolatok szakos diákok számára elérhető különböző karrierutakat. 

A panelünkön szereplő szakemberek – egy kormányzati képviselő, egy nemzetközi szervezet munkatársa és egy magánszektorból érkező szakértő – osztják meg tapasztalataikat és adnak betekintést a nemzetközi kapcsolatok területén elérhető számos karrierlehetőségről. Lesz lehetőséged kérdéseket feltenni és megtudni, mire van szükség a különböző szerepkörökben – például a külpolitikai elemző, a nemzetközi fejlesztési szakember, diplomata – való sikeres boldoguláshoz.  

Ez az esemény kiváló lehetőség arra, hogy kapcsolatba lépj hasonló érdeklődésű emberekkel, kapcsolatot építs az iparág szakembereivel és értékes betekintést szerezz azokba a karrierutakba, amelyek az érdeklődésedhez és céljaidhoz igazodnak.  

Kiemelt előadóink: 

  • Dr. Vadlövő Judit: a bécsi ENSZ Információs Szolgálat magyarországi munkatársa 
  • Demeter Csaba: operatív igazgató a Randstad Magyarországnál 
  • László Mátyás: portfólió menedzser, nemzetközi szakértő az Energiaügyi Minisztériumban 

Regisztrálj most, hogy biztosítsd helyed az eseményen. Várunk téged az eseményen!  

Regisztráció link: https://forms.office.com/e/u5QFKjCneL 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.26. - 10:38:16