Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Iván Anna online PhD disszertáció védése

Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudomámyi Doktori Iskola
2024.05.24. 12:00
1093. Budapest, Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / eszter.viragh@uni-corvinus.hu

Szervezők elérhetősége

A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Iván Anna doktorjelölt (Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudomámyi Doktori Iskola) „A TAGÁLLAMOK ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ KÖLTSÉGVETÉSE. A NETTÓ EGYENLEGET ELŐTÉRBE HELYEZŐ SZEMLÉLET” c. doktori értekezését.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában.
 
Témavezető: Kengyel Ákos PhD habil., BCE

A Védési Bizottság tagjai:

  • Elnök: Palánkai Tibor MTA tagja, BCE
  • Titkár: Kőváriné Ignáth Éva PhD, BCE
  • Bírálók: Gálik Zoltán PhD, BCE és Szemlér Tamás PhD, NKE
  • Tagok: Benczes István PhD, BCE és Domonkos Endre PhD, BGE


Kérjük, jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal: eszter.viragh@uni-corvinus.hu e-mail címen jelezze. Anennyiben rendelkezik corvinusos e-mail címmel, kérjük azt adja meg. Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a TEAMS csoporthoz.

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi utasítás értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakaszát az MS Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel a vitában részt vevőknek rendelkezniük kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, e-mail elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának e-mail címére küldhetnek meg: kovarine@uni-corvinus.hu

Az érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a várható és a lezajlott védéseket az Egyetem honlapján a Hírek-Események között, továbbá a PhD védések menüpontban is.  

Kapcsolódó események

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.24. - 10:00:36