Ugrás a fő tartalomra
Vissza az eseményekhez

Vásárolj corvinusos őstermelőktől az első egyetemi piacon!

Megismerkednél olyan vállalkozó szellemű termelőkkel, akik egykor maguk is a Corvinus padjait koptatták?
2023.05.09. 09:30 – 2023.05.09. 15:30
1093. Budapest, Közraktár utca 4-6.
C épület előtt

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Tudod, mi a különbség a szupermarketben és a termelői piacon vásárolt termékek között? Ismered a helyben termelt termékek és a termelői piacon való vásárlás előnyeit?

Gyere el és kérdezd meg te magad a termelőktől a Corvinus Egyetem első termelői piacán! A Fenntartható Fejlődés Intézet Agrárgazdaságtan Tanszéke szeretettel meghív minden diákot és kollégát, hogy megismerje a piaci hangulatot és a hazai ízeket.

Az első corvinusos termelői piac május 9-én lesz 9:30 és 15:30 között a C épület előtt.

Gyere el és tegyünk együtt a fenntarthatóságért!

A termelők:

Gere Márton

Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök, agrárgazdasági szakirányon végeztem 2020-ban. Jelenleg főállású őstermelő vagyok, zöldségtermesztéssel foglalkozom. A piacra főleg korai tavaszi zöldségeket (spenót, saláta, pak-choi, hagyma, cékla) és mikrozöldeket, illetve levescsomagot és cékla savanyúságot viszek majd.

Borda Áron 

2018-ban végeztem a Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök szakon, 2021-ben végeztem Vállalkozásfejlesztés mesterszakon, 2022-től a Gazdálkodástani Doktori Iskola: Agrárgazdasági specializációján vagyok PhD-hallgató. Emellett őstermelőként dolgozom a Szentendrei-szigeten, családi gazdaságban. Tehéntejet és tejtermékeket, házi tojást, idényzöldségeket és hústermékeket fogok árulni. 

Szücs Milán

2021-ben végeztem Vidékfejlesztési agrármérnök (Budapesti Corvinus Egyetem) szakon. Jelenleg növényorvosnak tanulok a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen, és a családi gazdaságban (Borbás Kert) vagyok értékesítési és marketing referens. Gyümölcslét, almachipset, almát és szamócát fogok árulni.

Ágfalvai Lili

2021 szeptemberében kezdtem a tanulmányaimat Nemzetközi kapcsolatok szakon, most másodéves vagyok. Az egyetem melletti szabadidőmben méhészkedem, illetve még csak inkább segítek a méhek körüli munkákban, például piacokra járok árulni. A Corvinus piacon saját, őstermelői mézeket fogok árulni.

Giricz Petrik

A Corvinuson 2017-ben végeztem gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnökként. Jelenleg saját gazdaságban rizs és egyéb növények termesztésével, valamint vetőmag-előállítással foglalkozom. A piacon saját termesztésű és feldolgozású magyar rizst és indián rizst fogok árulni.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.19. - 23:05:31