Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Indítsd be a karriered a Corvinus Career & Business Festiválon, és ismerd meg a munka világának jövőjét!

Hamarosan végzel az egyetemen és pályakezdő pozíciókat keresel? Nem tudod, hol végezd el a szakmai gyakorlatodat? Még messze a diploma, de érdekelnek a gyakornoki lehetőségek, és betekintést nyernél a vállalati világba? Vagy már végeztél, csak munkahelyet váltanál, és feljebb lépnél a karrieredben? Akkor gyere el a Corvinus Career & Business Festivalra, és találd meg a következő állásod!
2023.10.25. 10:00 – 2023.10.26. 17:20
Budapesti Corvinus Egyetem

Regisztrálj most, vedd át a Festival Passportodat az esemény helyszínén, és élj a lehetőséggel, hogy megnyerd az értékes nyeremények egyikét! 

  • REGISZTRÁCIÓ 
  • Időpont: 2023. október 25-26. (szerda-csütörtök), 10:00-17:20 
  • Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem, E épület 

A kétnapos Festival során közel 20 inspiráló előadást látogathatsz meg, amit a legnagyobb hazai vállalatok és úttörő startupok vezetői, valamint számos iparág szakértői tartanak, hogy átfogó és izgalmas képet adjanak a munka jövőjéről. 

Mindemellett számos interaktív workshopon és programon vehetsz részt, amik olyan készségek és képességek fejlesztésére fókuszálnak, amelyek elengedhetetlenek a jelen és a jövő munkahelyein. Tudd meg, hogyan találhatod meg a számodra tökéletes állást, és hogyan készíthetsz olyan önéletrajzot, amivel biztosan kitűnsz majd a tömegből! 

A programok és a kiállítók teljes listájáért látogass el az esemény weboldalára, vagy csatlakozz a Facebook-eseményünkhöz.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 05:00:02