Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Hajdú András online PhD disszertációvédése

„Radikális jobboldal és új nacionalizmus. A radikális jobboldal mint válasz a nemzetállami szuverenitást érő kihívásokra egyes nyugat-európai országokban” c. doktori értekezés
2024.05.27. 18:02
1093. Budapest, Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / eszter.viragh@uni-corvinus.hu
Budapesti Corvinus Egyetem

 
A Budapesti Corvinus Egyetem Egyetemi Doktori Tanácsa nyilvános védésre bocsátotta Hajdú András (Nemzetközi Kapcsolatok és Politikatudomámyi Doktori Iskola) doktorjelölt “Radikális jobboldal és új nacionalizmus. A radikális jobboldal mint válasz a nemzetállami szuverenitást érő kihívásokra egyes nyugat-európai országokban” c. doktori értekezését.

A védés magyar nyelven zajlik.

Témavezetők: Lánczi András PhD, BCE és Dúró József PhD, BCE

A Védési Bizottság tagjai: 

  • Elnök: Ilonszki Gabriella DSc prof.emerita BCE
  • Titkár: Farkas Bede Katalin PhD BCE
  • Bírálók: Várnagy Réka PhD BCE, Csizmadia Ervin PhD MTA TK.
  • Tagok: Pócza Kálmán PhD habil. Pázmány Péter KE, Illés Gábor PhD MTA TK, Stumpf István PhD habil. NKE, Széchenyi I.E.


Az értekezés és a védés anyagai megtekinthetők az Egyetem Repozitóriumában.

Jelentkezési szándékát legkésőbb a védés előtt 2 nappal: eszter.viragh@uni-corvinus.hu email címen jelezze. Ha van, a Corvinus-os email címét adja meg! Csak a jelentkezők tudnak csatlakozni a TEAMS csoporthoz.

A 32/2020. (V. 6.) számú Elnöki Testületi utasítás értelmében az online nyilvános disszertáció védés korlátozott nyilvánosságú szakaszát Office 365–Teams szoftverrel bonyolítjuk le, ezzel a vitában részt vevőknek rendelkezniük kell. A védésen részt venni óhajtóknak a közzétételtől számított 5 naptári napon belül lehetőségük van a disszertációval kapcsolatban írásban kérdéseket, észrevételeket megfogalmazni – a nevük, munkahelyük, beosztásuk, email elérhetőségük megadásával –, melyeket a bizottság titkárának, email címére küldhetnek meg: katalin.farkas.bede@uni-corvinus.hu
Az érdeklődők folyamatosan figyelemmel kísérhetik a várható és a lezajlott védéseket az Egyetem honlapján a Hírek-Események között, továbbá külön a PhD védések menüpontban is. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.27. - 16:02:28