Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Gyere el a GM Specializáció-választó napunkra!

Itt a helyed, ha Gazdálkodási és menedzsment alapszakra jársz Budapesten és még előtted áll a specializációválasztás – azaz első- vagy másodéves vagy.
2023.03.29. 11:00 – 2023.03.29. 15:00
1093. Budapest, Fővám tér 8.
E épület
Aula

Helyszín: E épület, Aula 

Időpont: 2023. március 29.  11:00 – 15:00 

A szakunk egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell 18 évesen eldöntened, hogy mivel szeretnél foglalkozni, hiszen kétévnyi alapozóképzés után csak a 4. szemeszterben kell az összesen 15 féle specializációnk közül választanod. Mindenképp itt a helyed, ha úgy érzed, hogy a bőség zavarában szenvedsz, hiszen az eseményen standoknál tájékozódhatsz minden specializációnkról. 

Tudtad, hogy akár duplázhatsz is? 

Az 5. és 6. félévben arra is van lehetőséged, hogy elvégezz egy-egy specializációt. Így két szakterületbe – szakmába – is beletanulhatsz, amit az okleveledben is feltüntetünk. A jövőbeli munkaadóid látni és értékelni fogják, hogy több területhez is értesz, de a két specializáció segíthet akár a mestertanulmányaid megalapozott kiválasztásában is. 

A megfelelő alapozás után jöhet a mesterképzés! 

A tudatos karriertervezés jegyében az eseményen már a Gazdálkodási és menedzsment alapszakról elérhető mesterképzéseinkről is tájékozódhatsz. Megtudhatod többi közt, hogy milyen kreditelismerési követelmények vonatkoznak az egyes szakokra. 

H pedig addig is szeretnél tájékozódni a témában, olvass bele a Hallgatói útikalauzba és a Specializációválasztási kalauzba!  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.24. - 15:58:52