Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Case Competition

A Budapesti Corvinus Egyetem immár harmadik éve ad otthont a Central European Case Competition-nek.
2021.04.10. 14:00
1093. Budapest, Fővám tér
Online
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / hello@cecc-competition.eu
Budapesti Corvinus Egyetem

 A Case Solvers-el közösen szervezett eseményre a világ számos rangos egyeteméről érkeznek csapatok.

A tanulási, fejlődési és kapcsolatépítési lehetőségek biztosításán túl a verseny céljai között szerepel a magyar kultúra közvetítése is. A CECC-en kiemelt fontosságú a kelet-közép-európai régió megjelenítése, így a versenyen megoldott eseteket is ebből a régióból származó cégek adják: az egyik eset partnere az MVM Csoport, Magyarország negyedik legnagyobb vállalatcsoportja, működése lefedi a teljes hazai energiarendszert. Tevékenységei közé villamosenergia kereskedés és termelés, földgáz kereskedés és tárolás, átviteli rendszerirányítás (ITO), tulajdonosi részvétel a régió villamosenergia-piacán és távközlési szolgáltatások tartoznak. A másik esetet a Gravity R&D adja, akinek két fő terméke, a Yusp – enterprise-grade personalization engine – és annak a SME verziója, a Yuspify több, mint 20 országban skálázható személyre szabott megoldásokat kínál szervezetek számára.

A jelenlegi helyzetben a CECC-t online rendezzük meg, ami egy új lehetőséget jelent az érdeklődők számára: a megnyitó és díjátadó ünnepségek, valamint az esetmegoldások prezentálása élő közvetítésen keresztül lesz elérhető. Elstartolt a CECC Insider, a verseny hivatalos blogja is, melyről megismerheted a verseny hátterét, bepillantást nyerhetsz az esetcégeket foglalkoztató kérdésekbe és exkluzív tartalmat kaphatsz a szervezőcsapat szakembereitől.


A résztvevők listája:

Budapesti Corvinus Egyetem


A verseny menetrendje:

  • Április 8. – Megnyitó
  • Április 10. – Kiseset döntő
  • Április 13. – Nagyeset döntő
  • Április 14. – Díjátadó ünnepség

További információ a versenyről és az élő közvetítésekről a verseny hivatalos Facebook és Instagram oldalán keresztül érhető el. 

Az esemény Facebook linkjét itt találjátok.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.22. - 04:30:44