Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A Turizmus és Mobilitás könyvsorozat 2023. évi jegyzeteinek ismertetője

A Magyar Tudomány Ünnepén az új kötetek tervezett felépítését ismertetik a kötet szerkesztői.
2022.11.18. 11:30 – 2022.11.18. 12:30
1093. Budapest, Közraktár utca 4-6.
C épület
415
Információ: kitti.boros@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

Az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelenő Turizmus és Mobilitás könyvsorozat létrehozásának célja, hogy korszerű ismereteket közvetítsen a turizmus alap- és mesterképzés, valamint a szakirányú továbbképzések hallgatói részére. 

Az immár 22 kiadványból álló könyvsorozat 2023-ban további művekkel egészül ki, melyek célja, hogy az eddig kevéssé tárgyalt, a turizmus szektort befolyásoló trendeket, feltörekvő turisztikai termékeket ismertesse.  

Az új kiadványok témakörei elsősorban a szállodafejlesztés- és menedzsment, az üzleti rendezvénypiac, az alternatív (niche) turisztikai termékek területeivel, a kultúrafogyasztás innovatív irányaival, az akadálymentesség dimenzióival és a család szerepének jelentőségével foglalkoznak a turizmuson belül.  

Az elméleti tudás mellett hazai és nemzetközi jó gyakorlatok is kiemelt szerepet kaptak a kötetek szerkesztése során, így haszonnal forgatják a sorozat köteteit a turizmus területén dolgozó, ismereteiket felfrissíteni, kibővíteni vágyó szakemberek is. 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Facebook eseménynél feltüntetett regisztrációs linken lehet.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.18. - 14:37:11