Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A járványhelyzet hatása a felsőoktatás nemzetköziesítésére

A Tempus Közalapítvány konferenciája, corvinusos előadókkal
2024.04.16. 23:24
1093. Budapest, Fővám tér
Online rendezvény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / info@tpf.hu

A Tempus Közalapítvány éves konferenciájának célja, hogy fórumot biztosítson a felsőoktatás nemzetköziesítését érintő aktuális kérdések megvitatására. Idén minden tervet és elképzelést felülírt a COVID-19 járvány, mely – az élet minden más területéhez hasonlóan – a felsőoktatási intézmények működését, az oktatási és kutatási tevékenységet és a nemzetközi kapcsolatokat is alapvetően megváltoztatta. Az eseményen a Corvinus Egyetem képviseletében előad Dr. Zoltayné Paprika Zita és Dr. Kelemen Zita.

Nehezen megjósolható, hogy mi lesz a helyzet a következő tanévben vagy akár októberben, a konferencia időpontjában, de éppen ezért is fontos, hogy beszéljünk arról, hogyan lehet alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, hogyan reagáljunk gyors akciókkal, amikor arra van szükség, és hogyan alakítsuk át a terveinket, prioritásainkat hosszú távon egy ilyen bizonytalan időszakban.

A rendezvényre a felsőoktatási intézmények vezetőit, oktatóit, nemzetközi területen dolgozó munkatársait is várjuk, és számítunk aktív hozzájárulásukra: az intézményi jó gyakorlatok, újratervezési kísérletek, a téma szempontjából releváns kutatások bemutatása mellett közös gondolkodásra hívjuk a résztvevőket a műhelyek keretében.

Az esemény további részletei és programja itt olvasható.

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.16. - 21:24:24