Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Dr. Tamási J. Gergely bemutatkozása

Dr. Tamási J. Gergely bemutatkozása

MinőségfejlesztésiVezető

Tanulmányok: EötvösLoránd Tudományegyetem, angol nyelv és irodalom (MA), neveléstudomány (PhD);The University of Buckingham, adatvezérelt MBA (folyamatban)

Szervezetiegység: Programmenedzsment

Közvetlenfelettes: Prof. dr. Szabó Lajos György,oktatási Rektorhelyettes

Dr. Tamási J. Gergely 300x300

 

Feladatkörés szakmai háttér

A Corvinusonfeladatom, hogy előmozdítsam a képzési portfólióink folyamatos fejlesztését ésezáltal támogassam az Egyetem stratégiai céljainak megvalósítását, illetve –ennek részeként – elősegítsem a minőségkultúra kialakulását.

A Corvinuselőtt több mint 20 évet töltöttem az állami, illetve a magán felsőoktatásban,elsősorban készségfejlesztő tantárgyak oktatójaként, tanársegédtől egészenfőiskolai tanárig. Oktatói munkám mellett az elmúlt 5 évben a brit diplomát adóképzéseket folytató IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola MinőségfejlesztésiKözpontját vezettem, melynek köszönhetően betekintést nyerhettem a komplexminőségbiztosítási és -fejlesztési rendszerek kidolgozásába és üzemeltetésébe.

Szenvedélyemminden, ami adattal kapcsolatos, beleértve a big data-t is: aközelmúltban az IBM-nél dolgoztam adatelemzőként.

Hobbik ésérdeklődési körök

Szabadidőm nagyrészét szentelem a nyelvtanulásnak, legyen szó akár természetes (francia) vagyprogramozási nyelvről (Python). Szeretek sportolni: hosszú ideig életemmeghatározó része volt az evezés.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 19:00:31