Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Dr. Tamási J. Gergely bemutatkozása

Dr. Tamási J. Gergely bemutatkozása

Minőségfejlesztési Vezető

Tanulmányok: Eötvös Loránd Tudományegyetem, angol nyelv és irodalom (MA), neveléstudomány (PhD); The University of Buckingham, adatvezérelt MBA (folyamatban)

Szervezeti egység: Programmenedzsment

Közvetlen felettes: Prof. dr. Szabó Lajos György, oktatási Rektorhelyettes

Dr. Tamási J. Gergely 300x300

 

Feladatkör és szakmai háttér

A Corvinuson feladatom, hogy előmozdítsam a képzési portfólióink folyamatos fejlesztését és ezáltal támogassam az Egyetem stratégiai céljainak megvalósítását, illetve – ennek részeként – elősegítsem a minőségkultúra kialakulását.

A Corvinus előtt több mint 20 évet töltöttem az állami, illetve a magán felsőoktatásban, elsősorban készségfejlesztő tantárgyak oktatójaként, tanársegédtől egészen főiskolai tanárig. Oktatói munkám mellett az elmúlt 5 évben a brit diplomát adó képzéseket folytató IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola Minőségfejlesztési Központját vezettem, melynek köszönhetően betekintést nyerhettem a komplex minőségbiztosítási és -fejlesztési rendszerek kidolgozásába és üzemeltetésébe.

Szenvedélyem minden, ami adattal kapcsolatos, beleértve a big data-t is: a közelmúltban az IBM-nél dolgoztam adatelemzőként.

Hobbik és érdeklődési körök

Szabadidőm nagy részét szentelem a nyelvtanulásnak, legyen szó akár természetes (francia) vagy programozási nyelvről (Python). Szeretek sportolni: hosszú ideig életem meghatározó része volt az evezés.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:50:01