Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Bianchi Professzor vendégelőadása az Intézeti Kutatási Szemináriumon

Örömmel osztjuk meg, hogy a Közpolitika Tanszék meghívására Carmine Bianchi professzort ismét vendégül láthattuk a Társadalom-és Politikatudományi Intézet Kutatási Szemináriumán. Bianchi professzor a Palermói Egyetem professzora és a CED4 System Dynamics Csoport, valamint a "Managing Business Growth through System Dynamics & Accounting Models - A Strategic Control Perspective" elnevezésű mesterképzés vezetője.

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

A professzor kutatási és tanácsadási tapasztalatait széles körben hasznosítják a stratégiai tervezésben, teljesítménykezelésben, valamint a ’Rendszerszintű Dinamikák’ megközelítésű modellezésben.

Bianchi professzor éves látogatásai már hagyománnyá váltak tanszékünkön, előadásai jelentősen hozzájárul tanszékünk szellemi gazdagságához. Ezenkívül csereprogramunk a Palermói Egyetemmel az általa vezetett közös mesterképzésen keresztül gazdagítja az akadémiai palettánkat és a hallgatóink nemzetközi lehetőségeit.

Bianchi professzor a szeminárium során több témát is érintett, mint:

  • Teljesítménymérő rendszerek tervezése és bevezetése rendszerszintű dinamikus megközelítéssel.
  • Modellek kialakítása, amelyek összekapcsolják a múlt stratégiai erőforrásait a folyamatokkal, valamint a teljesítménymutatókkal.
  • Gyakorlati esettanulmányok bemutatása, amelyek a dinamikus teljesítménykezelést prezentálják.

Köszönet illeti vendégelőadónkat az inspiráló előadásért. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a fórumon és hozzájárult a tudományos élményhez.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.03. - 02:37:29