Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Áramszünet április 19-én a Sóház épületében és a Czuczor utcai parkolóban

Ezen a napon a Czuczor utcai parkoló használata nem lesz biztosított.
Budapesti Corvinus Egyetem

 Az ELMŰ Hálózati Kft. a biztonságosabb villamosenergia ellátás érdekében 2021. április 19-én (hétfőn) 11:00 és 15:00 óra közötti hálózatkarbantartási munkálatokat végez, ezidő alatt a Sóház (S) épület és a Czuczor utcai egyetemi parkoló áramellátása időszakosan szünetelhet. Ezen a napon a Czuczor utcai parkoló használata nem lesz biztosított.

Az áramszünet következtében előfordulhat, hogy a központi informatikai szolgáltatások (levelezés, közös tárhelyek stb.) átmenetileg nem lesznek elérhetők. A központi informatikai Helpdesk szám ez idő alatt is elérhető lesz a 7500 melléken. A Főépület (E) és Közraktár utcai (C) épület erősáramú hálózatát az áramszünet nem érinti.

Biztonsági okokból felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy amint munkálatokat a szolgáltató befejezi, az elektromos hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolja.

Amennyiben olyan gépeket, eszközöket, berendezéseket üzemeltetnek a Sóház épületben, melyek működésében az áramtalanítás károkat okozhat, vagy az elektromos hálózat visszakapcsolását követően újraindításuk szükséges, úgy azok fenti időpont előtti kikapcsolásáról, illetve a leállást követő újraindításáról gondoskodni szíveskedjenek.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:31:32