Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Alap- és mesterszakos nyílt napok a Corvinuson november 18-19-én

Már javában zajlik a 2022-es évi felvételi kampányunk, amelynek egyik kiemelt állomása a továbbtanulás előtt álló középiskolai diákoknak tartott nyílt nap.

A Corvinus E és C épületében november 18-19-én többórányi programmal várjuk a mesterszakok, illetve alap- és osztatlan képzések iránt érdeklődőket. A Főépület Aulájában kihelyezett szakos standokon oktatóinkkal, szakfelelőseinkkel, hallgatói nagyköveteinkkel, valamint a HÖK képviselőivel is találkozhatnak a diákok, továbbá szakos mintaórákon is részt vehetnek a nap folyamán.

A mesterszakok nyílt napja november 18-án csütörtökön 12.00-17.00 között, az alap- és osztatlan szakoké 19-én pénteken 8.00-15.00 között zajlik.

Az intenzív érdeklődés miatt mozgalmas két napra, nagylétszámú látogatóra számíthatunk mindkét campuson, így kérjük együttműködéseteket! Természetesen a részvevőknek kötelező a járványügyi szabályok betartása, az eseményen maszkot kell viselni, továbbá mindenkitől védettségi igazolványt kérünk, amelyet a bejáratnál ellenőrzünk.

Corvinus Kommunikáció

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:13:18