Ugrás a fő tartalomra
Vissza a hírekhez

Már kitöltheted a HALVELT!

2021-12-13 06:00:00

A Hallgatói Véleményezési Rendszer, azaz HALVEL lehetőséget ad arra, hogy visszajelzést adj a félév során elvégzett kurzusaidról, valamint az oktatóidról.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A részletes tájékoztatónkat töltsd le innen!

A HALVEL fontos része az Egyetem minőségbiztosítási és -fejlesztési rendszerének, hiszen az oktatás elsődleges célcsoportját hallgatóink alkotják. A felmérés az oktatók egyéni teljesítményét is javítja, hiszen a kitöltésével visszajelzést kapnak arról, hogy milyen területen érdemes fejleszteniük önmagukat és a kurzus tartalmát.

A HALVEL kérdőíves formában működik, amely kitöltése önkéntes és anonim. Ebben a félévben 2021.12.13. (hétfő) 10:00 és 2021.12.19. (vasárnap) 23:59 között töltheted ki.

Ne feledd, ha kitöltöd a HALVEL-t, a következő félévben hamarabb veheted fel a vizsgáidat!

A felületet a halvel.uni-corvinus.hu oldalon keresztül érheted el, amelyre a saját CUSMAN azonosítóddal és jelszavaddal (amellyel például a Moodle felületre is belépsz) léphetsz be.

Az eredmények a weboldal Eredmények menüpontján keresztül érhetők el, ahol kiválaszthatod, hogy melyik félév adataira vagy kíváncsi. Az Általános menüpontban böngészhetsz az oktatók és a tantárgyak értékelései között, az adott félévedben felvett tantárgyaid és oktatóid értékelését pedig külön menüpontban is megtalálod.

Kérjük, hogy a kitöltés során felelős módon adj visszajelzéseket, és olyan értékeléseket adj, amelyek megfelelnek a valóságnak, hiszen a HALVEL eredményei hosszútávú hatással lehetnek az oktatóidra. Amennyiben úgy érzed, hogy jogtalan bánásmódban részesültél, úgy fordulj bizalommal az Egyetem illetékes vezetőihez a panaszbejelentési rendszeren keresztül!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.03.29. - 15:24:54