Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Utólag is megnézhetők a Kutatási hét eseményeinek felvételei

A június 14-18. között közel hatszáz résztvevővel lezajlott Kutatási hét számos előadásáról készült felvétel.

A június 14-18. között közel hatszáz résztvevővel lezajlott Kutatási hét számos előadásáról készült felvétel. Ezeket most azok a kollégák is megtekinthetik, akik nem tudtak részt venni az eseményeken.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
A Kutatásmenedzsment csapata összegyűjtötte azokat a felvételeket, amelyek között az érdeklődők megtekinthetik az Egyetemen elérhető és a kutatók által használt szoftverek bemutatóit, tájékozódhatnak a Könyvtár új szolgáltatásáról és az Egyetem publikációs eredményeiről, utólag is élvezhetik az „Impakt nyomában” című interaktív kalandjátékot, és megtudhatják milyen lépések vezetnek egy sikeres Q1-es publikáció megírásához és megjelenéséhez.

Néhány héttel a Tokiói olimpia előtt végre kiderülhet, miért is vállalta Japán a sportesemény megrendezését és milyen árat fizet, ha megtartja vagy ha végül mégis lemondja az olimpiát. Minden kollégát és diákot érintő kérdés, hogy lesz-e menza a Corvinuson, és sokakat az is érdekelhet, hogy vajon zöld lesz-e. Hallgassanak beszélgetéseket, előadásokat a versenyképesség és az AI témájáról, a digitalizáció és a turizmus kapcsolatáról, a részvételi költségvetés gyakorlatáról, a Covid életünkre gyakorolt hatásairól, és nézzék meg kollégáik beszámolóit a közelmúlt kutatásairól.

Természetesen Professzor Dr. Vastag Gyula Kutatási Rektorhelyettes úr előadását is visszanézhetik, hogy a kutatás és a kutatástámogatás legfrissebb eredményeiről és híreiről tájékozódhassanak.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.03.29. - 01:48:19