Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Szivák-Tóth Réka bemutatkozása

Agrobiznisz asszisztens

Szivák-Tóth Réka

 












Agrobiznisz asszisztens (2020. szeptember 8-tól)

Szervezeti Egység: Vállakozásfejlesztés Intézet / Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék

Felettes: Dr. Jámbor Attila


Szakmai háttér:

2017-ben végeztem a Corvinuson, Kommunikáció- és Médiatudomány Mesterszakon, szervezeti és közéleti szakirányon. Emellett pedig coach képzésben is részt vettem (coaching alapjai, egyéni és team coaching, coach-kompetenciák fejlesztése), amit nagyon közelállónak éreztem magamhoz, a képzés minden percét élveztem, mivel a kommunikáció lételemem. Az elmúlt évek során belekóstoltam néhány munkakörbe, ilyen volt többek között a PR- és marketingasszisztensként betöltött pozíció.

Mivel szerettem a Corvinus hallgatója lenni, így a tanulmányaim befejeztével továbbra is figyelemmel kísértem az Egyetem különböző csatornáit; így találtam rá erre az álláslehetőségre. Szerencsésnek tartom magam amiért felvételt nyertem a pozícióra, nagyon hálás vagyok azért, hogy itt lehetek; ugyanis a Corvinust átható jó energiák engem is megfogtak.


Hobbi és érdeklődési kör:

A szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulni, utazni és jó könyveket olvasni. Az utóbbi években kiváltképp az önismereti és spirituális témájú könyvek és tanulmányok vonzanak. Emellett imádok spanyol zenét hallgatni, szenvedélyesen szeretem ezt a nyelvet. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:15:21