Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Számít a véleménye! – Munkatársi kérdőív indul

Munkatársi kérdőív indul a teljesítményfejlesztési folyamatról.

Munkatársi kérdőív indul a teljesítményfejlesztési folyamatról.

Budapesti Corvinus Egyetem

Az Egyetem megújulási programjának fontos része a korábbi TÉR gyakorlat megújítása, az Egyetem stratégiai céljainak új teljesítményfejlesztési gyakorlat bevezetésével való támogatása. Ebbe a folyamatba idén júliusban fogtunk bele, a bevezetés folyamatát illetően próbaidőszaknak tekintve az idei fél évet.

Az első lépés mindenki számára az volt, hogy vezetőjével közösen jelölje ki az idei év hátralévő időszakára vonatkozó céljait, és vegye számba az év elején elindított feladatok megvalósulását, különösen akkor, ha még azok a második félévben is aktuálisak maradtak. 

Ezek a beszélgetések a beérkezett célkitűző lapok alapján mára szinte valamennyi kollégával (90%) megtörténtek, melyek hátterében reményeink szerint jó hangulatú, valódi párbeszédek folytak, és mindenkinek lehetősége volt, hogy a szervezeti egység céljait megismerve, értelmezze, és a vezetőjével közösen tervezze idei évre szóló saját céljait, feladatait.

A tervezett párbeszédnek kiemelten fontos része volt az egyéni ambíciók, személyes fejlődési elképzelések felvázolása, megtervezése is, melyhez – ahogy a Corvinus Hírekben már októberben olvashatták – az Egyetem sokféle képzési program, tréning lehetőségek biztosításával támogatást nyújt.

Vélhetően a próbaidőszak sok értékes tapasztalatot hozott mindenki számára, amelyet szeretnénk, ha megosztanának velünk is annak érdekében, hogy decemberben a teljesítményfejlesztés gyakorlatát, az adott HR iránymutatások alkalmazását javíthassuk, a jövő évi célkijelölési folyamatot az igényeihez szabhassuk. Így kérdőíves felmérés keretében szeretnénk a munkatársakat megkérdezni arról, hogyan élték meg a célkitűzések folyamatát, szeretnénk megismerni a véleményüket és változtatási javaslataikat.

A felmérésben való részvétel önkéntes. A felmérés anonim: személyre vonatkozóan nem kérünk, és nem rögzítünk semmilyen adatot; kizárólag a kérdésekre adott válaszokat menti a rendszer. Az eredményeket meg fogjuk osztani és egyben figyelembe vesszük a következő évi, 2021-es folyamat indításánál is, mert „Számít a véleménye”!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:20:40