Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

SEED-Corvinus Executive Courses közép- és felsővezetőknek

2022 szeptembertől két-, három- és négyalkalmas specializált workshopok indulnak közép- és felsővezetők számára a SEED Executive School és a Budapesti Corvinus Egyetem közös kínálatában.
Corvinus Épület

A képzések kínálatában hiánypótló témákat találhatnak az érdeklődők, amelyek a legaktuálisabb üzleti trendekre és akadémiai tapasztalatokra épülnek, például az alábbi témákban: 

  • Stratégiai Innováció (Dr. Eszes László, Leitner György, Kurtisz Krisztián) 
  • 7 Tipikus Felsővezetői Hiba – A Kiemelkedő Teljesítményű Vezetés Elvei (Leitner György, Dr. Beck György, Bojár Gábor) 
  • Márkaépítés: a Net-Zero és ESG szolgálatában (Aczél László és Halász Éva) 
  • Üzleti Döntéshozatal Vezetőknek – a Viselkedési Közgazdaságtan és Üzlet Gyakorlati Technikái (Sandy Vaci, Dr. Zolnay Judit és Endersz Frigyes) 
  • 21. századi Interkulturális Menedzsment (Sandy Vaci és Rudolf Vogl) 
  • Fenntartható vezetés – a fenntarthatósági céloktól az akciókig (Barkóczi Bea, Dr. Horváth Bálint, Barta Zsombor) 
  • FLOW vezetőfejlesztés a FLIGBY üzleti szimulációs módszertan segítségével (Dr. Buzády Zoltán) 

… és még további különböző programok. 

Az intenzív egész napos, illetve félnapos alkalmakból felépülő képzéseken a rövid, átfogó plenáris szakmai előadások mellett 5-8 fős kiscsoportokban dolgozzák fel a résztvevők a tematikát egy-egy nemzetközileg elismert felsővezető, illetve egyetemi tanár szakmai vezetésével, akik a terület üzleti és akadémiai szakértői.  

A kurzus képzései úgy épülnek fel, hogy az elhangzott módszereket és tapasztalatokat a résztvevők azonnal alkalmazni tudják saját vezetői helyzetükre. A programok keretében ezért az intenzív kiscsoportos feldolgozás, gyakorlati példák és esettanulmányok mellett külön szakmai konzultációra is biztosított a lehetőség az oktatók egyikével. 

A SEED-Corvinus Executive Courses kínálatában a vezetői célcsoportok szerint kétféle formátumú program elérhető: üzleti workshopok (Business Workshops), illetve felsővezetői programok (Senior Executive Programs). A kétféle típusba tartozó kurzusok eltérő hosszúsággal és árazással rendelkeznek (üzleti workshop: háromszor félnapos, teljes ár – 750 EUR + ÁFA; négy alkalmas 2 egész- és 2 félnapos, teljes ár – 1500 EUR + ÁFA, felsővezetői program: kétszer egész napos, teljes ár – 1500 EUR + ÁFA; SEED és Corvinus Alumni tagok számára kedvezményesen). 

A kurzusok exkluzivitása miatt egy-egy programon limitált helyek vannak biztosítva. A képzések a jelentkezők nemzetiségétől függően magyar, illetve angol nyelven keresztül lesznek elérhetőek. 

A SEED Executive School és a Budapesti Corvinus Egyetem víziója a SEED-Corvinus Executive Courses programportfólió létrehozásával, hogy a közép- és felsővezetői célcsoport számára egyedülálló képzéseket kínáljon az egész közép- és kelet-európai régióban, amely többlet tudással és kapcsolatrendszerrel közvetlenül, rövid távon is jelentősen serkentheti a régióban működő vállalkozások, illetve a kurzusokba bekapcsolódó szakemberek versenyképességét

Jelentkezés és további információ: 
https://seed-uni.com/programs/seed-corvinus-executive-courses  

További információ: 

Kárpáty András 

SEED Executive School – ügyvezető igazgató 

Tel.: +36 20 962 5173 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:55:26