Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Schlett Anna bemutatkozása

Schlett Anna belső kommunikációs szakértő bemutatkozása

Budapesti Corvinus Egyetem

 



Schlett Anna

belső kommunikációs szakértő

Végzettség: magyar nyelv és irodalom szakos tanár (ELTE), kommunikációs / PR szakértő (ELTE, BKF)

Szervezeti Egység: Kommunikáció

Felettes: Apáti-Tóth Kata kommunikációs vezető, Szandtner Veronika PR vezető szakértő

Több mint húsz év PR és marketingkommunikációs területen szerzett tapasztalattal érkeztem november közepén a Corvinus Kommunikáció csapatába, belső kommunikációs szakértőként. Feladatom egyrészt az Egyetem életével kapcsolatos belső kommunikációs tartalmak, aktivitások és kampányok tervezése, a Corvinus Hírek tartalmi felügyelete; másrészt a megújulási programot támogató változáskommunikáció kidolgozása és menedzsmentje a vezetőséggel és a HR területtel együttműködve.

Karrierem sajtókapcsolati területen, az államigazgatásban indult, majd 14 évig a kultúra mellett köteleztem el a Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria kommunikációs főosztályvezetőjeként. Az utóbbi két évben megismerhettem a for-profit felsőoktatás működését a Budapesti Metropolitan Egyetemen, ahol a hazai hallgatótoborzásért is felelős marketingkommunikációs terület content csapatát vezettem.

Munkám során mindig az inspirál, amikor lehetőségem nyílik a kreativitásra, a megoldáscentrikus gondolkodásra mind egyénileg, mind egy támogató csapat részeként. Hiszem, hogy a legnagyobb motivációs erő egy szakember számára az, amikor újító kezdeményezések, szemléletformáló változások aktív részese lehet; s ezzel nemcsak az adott ügy vagy szervezet sikeréhez járul hozzá, hanem munkája eredményével lényegesen szélesebb körben, kisebb-nagyobb közösségek életére hatást gyakorol.

Szeretem a rendszert az életem minden területén, igyekszem mindig törekedni a szinergiára. Hiszek a világra való nyitottságban és a lifelong learning fontosságában – erre mondjuk két kiskamasz szülőjeként, valamint egy mentett kiskutya gazdájaként nap mint nap szükségem is van.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:02:44