Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Pályázati felhívás magyar-francia társadalomtudományi projektek megvalósítására

A pályázat célja magyar-francia kétoldalú, két év időtartamra szóló projektek támogatása a társadalomtudományok területén.
Budapesti Corvinus Egyetem

 A pályázat célja magyar-francia kétoldalú, két év időtartamra szóló projektek támogatása a társadalomtudományok területén.

A felvívást a Magyar Állam felajánlása alapján a Tempus Közalapítvány tette közzé az Innovációs és Technológiai Minisztérium, valamint a francia Külügyminisztérium és a francia Felsőoktatási, Kutatási és Innovációs Minisztérium révén.

  • A Balaton Program – Programme Hubert Curien keretében magyarországi felsőoktatási intézmények tanszékei, intézetei, kutatócsoportjai, valamint kutatóintézetek vagy felsőoktatási intézménnyel társult cégek jelentkezését várják, akik francia partnerükkel közös együttműködést kívánnak megvalósítani.
  • A program célja kiemelkedő kétoldalú kutatási projektek létrehozása. Előnyt élveznek az új együttműködések, valamint a fiatal kutatók és doktoranduszok közreműködésével megvalósuló projektek.


Pályázati határidő: 2021. 06.30., 23:00 óra A pályázatokat a Tempus Közalapítvány online pályázati felületén, lehet benyújtani. A részletes pályázati felhívás és mellékletei itt olvashatók.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:59:53