Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Online szakdolgozatíró tréning, szövegformázás konzultáció és Academic Writing tréningek

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

A Könyvtár a következő új képzéseket kínálja:

Online szakdolgozatíró tréning:

Kérdéseid vannak a szakirodalmi forrásokkal, hivatkozásokkal kapcsolatban? Nem tudod, hogyan írd meg és strukturáld a dolgozatod? Regisztrálj teams-es szakdolgozatíró tréningünkre az egyetemi email címeddel (stud.uni-corvinus.hu). A válaszlevélben küldjük a csatlakozási információt, csoportkódot. Jelentkezés itt.

Academic Writing for Researchers Intermediate:

Tudományos íráskészség fejlesztése olyan oktatók és kutatók számára (PhD hallgatók és PhD-val rendelkező oktatók és kutatók), akik eddig nem rendelkeztek jelentős nemzetközi publikációs gyakorlattal, de angol nyelvű szakcikkek megírását tervezik a közeljövőben).
A sikeres tudományos szövegírás szerkezeti kérdései: a bekezdés mint szerkezeti és tartalmi egység; felépítése, helye a szövegben, kapcsolódási pontok.
A sikeres tudományos szövegírás stilisztikai kérdései a bekezdés szintjén (szövegbeosztás, nyelvhelyesség, helyesírás, szókincs, a megfelelő hangnem)
A bekezdés szerkezeti és stilisztikai szabályainak tudatosítása és készségszintű elsajátítása interaktív feladatokkal. Jelentkezés itt.

Academic Writing for Researchers Advanced:

Need some help with putting the results of your research into excellent Academic English? Join our new Academic Writing for Researchers Training! This 4-part training for PhD students and faculty members of Corvinus university will help you maximize the impact of your research by ensuring that your academic output has a high quality in terms of language, style and structure. Register here.

Szövegformázás konzultáció:

Dolgozatírási tippek, trükkök! Gyakorlati példákon keresztül bemutatjuk a szövegformázás és szöveggondozás lehetőségeit.

Tartalomjegyzék készítése, címek elkülönítése, formázási lehetőségek, beállítások, bekezdések, betűtípusok, táblázatok, ábrák szerkesztése stb. Jelentkezés itt.

Összes aktuális képzésünkről ezen a linken lehet olvasni.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.20. - 23:58:46