Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Milyen új funkciók lennének a leghasznosabbak a MyCorvinus appban?

Felmérés hallgatóink körében


Várjuk minden corvinusos hallgató visszajelzését! Az elmúlt két hónap során közel 5000 felhasználó töltötte le a MyCorvinus mobilappot. Az órarend, a kurzusinformációk és a tanulmányi adatok mellett az app a mobilunkon elérhetővé teszi az egyetemi épületek részletes térképét, az egyetemi elérhetőségeket, a hallgatóknak szóló hírfolyamot és még sok minden mást. Az app fejlesztése újabb szakaszához ért és szeretnénk az Egyetem Hallgatóinak véleményét, tapasztalatait és javaslatait kérni a kérdőív kitöltésével.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
Az Egyetem Digitális Innováció csapata 2021. február 12 – 21. között felmérést végez a hallgatók körében. A felmérés célja kettős: egyrészt szeretnénk megismerni a hallgatók visszajelzései alapján a jelenlegi verzióval kapcsolatos véleményeket és tapasztalatokat, másrészt szeretnénk tudni, hogy milyen funkciók és további fejlesztések szolgálnák leginkább az Egyetem hallgatóinak igényeit.

Bízunk benne, hogy sok jó ötlet és hasznos visszajelzés érkezik hozzánk a kérdőív által és az idei év során a MyCorvinus mobilapp újabb funkciókkal gazdagodhat.

A MyCorvinus applikációt itt lehet értekelni az AppStore-ban és a Google PlayStore-ban.

Corvinus Digitális Innováció
E épület 150
digitalinnovation@uni-corvinus.hu 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.15. - 23:38:35