Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Méhész Gábor bemutatkozása

Key Account Manager

Budapesti Corvinus Egyetem

 















Key Account Manager

Végzettség: Nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (BCE – mester)

Szervezeti Egység: Vállalati és Intézményi Kapcsolatok

Felettes: Stukovszky Tamás

Pozíció és szakmai háttér:

Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam csatlakozni a Corvinus csapatához. Ez az egyetem az alma materem, megtiszteltetés, hogy most a munkámmal is hozzájárulhatok az intézmény fejlődéséhez, sikereihez. Tanulmányaim során gondosan ügyeltem arra, hogy minél több kultúrát ismerhessek és érthessek meg, így amikor lehetőségem nyílt, pályáztam külföldi tanulmányokra. Ezeknek köszönhetően sikerült eljutnom norvég, svéd, német, osztrák és spanyol oktatási intézményekbe hosszabb-rövidebb időre, amelyek az akadémiai tudáson felül hozzájárultak a soft skilljeim fejlesztéséhez is.

Tanulmányaim után dolgoztam FMCG, egészségügyi és gyógyszeripari cégeknél, ahol a következő területeken próbálhattam ki és fejleszthettem magam: supply chain, pénzügy, IT és sales. Két éve egy másik „iparágban” is főállású pozíciót kaptam, hiszen egy kisfiú boldog (de olykor álmos) édesapja vagyok.

Hobbi és érdeklődési kör:

Tíz éve önkénteskedem a Bátor Tábor Alapítványnál, ahol évről évre krónikus beteg gyerekek táboroztatása során élménypedagógiával segítünk a gyorsabb felépülésben. A pandémia sajnos ezt is felülírta, de nagyon érdekes tapasztalat volt a tábori élmény digitalizációjának támogatása, az élményterápia online közvetítése. Ezenfelül szeretek szabadidőmben filatéliával és numizmatikával foglalkozni (ezért feleségem csak nyugdíjas lelkűnek hív), illetve természetesen sportolni (foci, squash, tenisz, golf). Ha már sport: azt vallom, a második az első vesztes. Ezzel a hozzáállással igyekszem a Corvinus fejlesztését is támogatni, lehetőség szerint az intézményt minél több szempont szerint a legjobbak közé pozicionálni.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:19:12