Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Matt Jansen bemutatkozása

Matt Jansen bemutatkozása

Nemzetközi Hallgató Toborzás Vezető


Végzettség: Leeds-i Egyetem (University of Leeds), BSc (Hons) Közgazdaságtan és matematika-szak

Szervezeti Egység: Nemzetközi Kapcsolatok és Akkreditációk

Felettes: Prof. Dr. Zoltayné Paprika Zita

Matt Jansen 300x300

 


Pozíció és szakmai háttér

Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhattam a Corvinus Egyetemhez a Nemzetközi Hallgató Toborzás terület vezetőjeként. Én felelek majd azért, hogy Egyetemünkre a lehető legtöbb hallgató érkezzen a világ minden részéről, valamint hogy Európából és a nemzetközi színtérről is a legjobb kvalitásokkal rendelkező jelentkezőket vonzzuk be, hosszútávú stratégiai céljaink elérése érdekében.

A Corvinus előtt nyolc évet töltöttem az Egyesült Királyságban a felsőoktatás területén, elsősorban felsővezetői munkakörökben; a felvételi terület, valamint a marketing és diáktoborzási csapatok vezetőjeként egyaránt tevékenykedtem. Kulcsszerepet töltöttem be a nemzetközi partnerségek és az akkreditációk területén.

Tanítani is nagyon szeretek. „Advance HE Associate Fellow” akkreditációval rendelkezem, és oktattam Business Management képzésben. Szakterületem a marketing és a projektmenedzsment.


Hobbi és érdeklődési kör

Eredetileg Londonból származom, szeretem szülővárosom sokszínűségét. Szeretek utazni, és volt szerencsém ezt a munkám során megtenni, eddig csaknem 20 országban dolgoztam. Budapest és Magyarország új nekem, és nagyon várom, hogy felfedezzem az országot, az ételeit, a kultúráját, és új barátokat szerezzek!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:26:02