Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Malajziai vendégoktatói lehetőség a Corvinus Egyetem oktatói részére

Malaya Egyetem


Magyarország Kuala Lumpur-i nagykövetsége a magyar és a malajziai felsőoktatási intézmények közötti együttműködési lehetőségek bővítése érdekében tárgyalásokat folytatott a Malaya Egyetem Ázsia-Európa Intézetének vezetőivel. A megbeszélésen az Intézet megerősítette szándékát, hogy a malajziai munkaerőhiányra tekintettel magyar vendégoktatókat fogadjon, az alábbi feltételekkel.

Budapesti Corvinus Egyetem

 
A malajziai Intézet délkelet-ázsiai és európai politikai-gazdasági integrációra fókuszáló mester- és doktori képzéseket nyújt, ahol az alábbi tantárgyak oktatására lehet pályázni:
 

  • Tantárgy: Regionalizmus, Nemzetközi kereskedelem, Ázsia-Európa kereskedelem és befektetés, Politikai és biztonsági tanulmányok, Európai tanulmányok, Nemzetközi kapcsolatok, Ázsia-Európa politikai gazdaságtan
  • Időtartam: 1 évre, amely a teljesítmény függvényében meghosszabbítható.
  • Juttatások: Évente 25 nap szabadság, egészségügyi ellátás, utazás megtérítése, fizetés tapasztalat és képesítés szerint.
  • Követelmények: PHD fokozat, publikációk (nemzetközi/ISI indexált folyóiratokban), nemzetközi tapasztalat oktatásban, kutatásban.


Az érdeklődő magyar oktatók közvetlenül léphetnek kapcsolatba malajziai egyetemmel a pengarah_aei@um.edu.my e-mail címen keresztül. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 02:06:45