Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Májusi és augusztusi vizsgaidőszak

A Corvinus Nyelvvizsgaközpont 2020. májusra meghirdetett nyelvvizsga időszaka a vírushelyzet miatt elmarad. A kieső vizsgákat az első lehetséges időpontban pótolni fogjuk. Bővebb információ a posztban.

A Corvinus Nyelvvizsgaközpont 2020. májusra meghirdetett nyelvvizsga időszaka a vírushelyzet miatt elmarad. A kieső vizsgákat – amint a körülmények engedik – az első lehetséges időpontban pótolni fogjuk, vagy az augusztusi vizsgaidőszakban, vagy egy soron kívüli, a vizsganaptárban még nem jelzett vizsgaidőszakban, ahol lehetőséget biztosítunk minden korábban elmaradt vizsgatípus, nyelv és szint teljesítésére. A vírushelyzet változásának függvényében honlapunkat e tekintetben is folyamatosan frissítjük. 


Aki már eddig jelentkezett májusra (vagy augusztusra, és esetleg ezt az időszakot is érintené majd a változás), vagy ezt követően adja le vizsgajelentkezését, automatikusan jóváírjuk a befizetett vizsgadíját az első elkövetkező vizsgaidőszakra. Aki nem szeretne élni ezzel a lehetőséggel, kérheti a befizetett díj visszatérítését július 20-ig.

A Vizsgaközpontban a személyes ügyfélfogadás szünetel. Kérdés esetén kérjük, a nyelvvizsga@uni-corvinus.hu email címen vegyék fel velünk a kapcsolatot.   

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.27. - 07:10:13