Ugrás a fő tartalomra

Nemzetközi projektmenedzser/ projektmenedzsment szakközgazdász

Legyél a nemzetközi projektek szakértője!    

A PMI Budapest, Magyar Tagozat együttműködésével megvalósuló szak célja olyan projektmenedzserek képzése, akik képesek a XXI. századi kihívásoknak megfelelve nemzetközi hagyományos és virtuális közegben közepes komplexitású projekteket önállóan vezetni. A képzés során az átfogó, modern és szakszerű elméleti megalapozás mellett nagy hangsúly helyeződik a tanult ismeretek gyakorlati alkalmazhatóságára, arra, hogy a szakot elvégző szakemberek valóban alkalmazni is tudják a tanultakat. A képzés tehát gyakorlatfókuszúan ötvözi a klasszikus projektmenedzsment ismeretkörök tanítását a modern kor elvárásaival.


A képzésért felelős szervezet: Vezetéstudományi Intézet

Szakfelelős oktató: Dr. Blaskovics Bálint

Ügyintéző telefonszám: +36 30 145 6675 (munkaidőben hívható)

Képzési idő félévekben: 2 félév

Képzés nyelve: Angol

Telephely: Budapest

Tagozat: Levelező

Oktatás napjai: Péntek késő délután és szombaton

Finanszírozás: önköltséges, (A felvételi eljárás díja: 9.000 Ft)

  • 700.000 Ft/félév

A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:

  • Nemzetközi projektmenedzser

  • Nemzetközi projektmenedzsment szakközgazdász

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Tudj meg mindent a felvételiről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Még ennyi napig jelentkezhet early bird kedvezménnyel:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Kiknek a jelentkezését várjuk?

A képzésre elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik szeretnének a stabil elméleti alapok mellett a gyakorlatban is hasznosítható tudásra szert tenni. Így bátran ajánljuk a képzést azoknak, akik szeretnének a későbbiekben projektvezetőként dolgozni, vagy projektvezetői tudásukat bővíteni. Az átadott ismeretek hatékony elsajátításához legalább 1-2 éves projekt(ek)ben szerzett (nem feltétlen projektvezetői) tapasztalat vagy vezetőképzésben való részvétel szükséges.

Metaverzum a nemzetközi projektmenedzser képzésben

Mi a sikeres virtuális projektmenedzsment titka, és belép-e valaha az üzleti világ a Metaverzumba? Kónya Lászlóval, a Deutsche Telekom IT Solutions ügyvezetőjével, a Nemzetközi projektmenedzser szakirányú továbbképzés oktatójával beszélgettünk.

A szakmai önismeretet is fejleszti a nemzetközi projektmenedzser képzés

Miért fontos a projektmenedzsment emberi oldala, és hogyan tanulhatunk többet róla? Interjú Czifra Julianna pszichológus-közgazdásszal, a Corvinus nemzetközi projektmenedzser szakirányú továbbképzésének oktatójával.

Felvételi követelmények:

Nemzetközi projektmenedzser képzésen: bármely képzési területen legalább alapképzésben (korábban főiskolai szintű képzésben) szerzett oklevél

• Nemzetközi projektmenedzsment szakközgazdász képzésen: gazdaságtudományok képzési területen legalább alapképzésben

• Szóbeli elbeszélgetés, ahol a jelölt projekttapasztalatára, nyelvtudására és motivációjára fókuszálunk. 

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

• angol nyelvű szakmai önéletrajz (kitérve a projektben szerzett tapasztalatokra)

• nyelvvizsgabizonyítvány (ha van)

• felsőfokú végzettséget igazoló oklevél másolata

Szakfelelősi köszöntő

Kedves Érdeklődő! 

Mindenek előtt szeretném megköszönni, hogy a képzésünk felkeltette a figyelmedet, és az egyetem nevében is kijelenthetem, bízom benne, hogy hamarosan hallgatóként, és egy év múlva pedig végzett, oklevéllel rendelkező nemzetközi projektmenedzserként üdvözölhetünk. Tudjuk, hogy újra belevágni egy képzésbe nehéz és komoly elköteleződést igénylő feladat, hiszen a munkától és a családtól vesz el időt, azonban bátran állíthatom, ennek a hazai és nemzetközi szinten is egyedülálló képzésnek a keretében olyan értéket kapsz cserébe, ami miatt megéri. Nemcsak azért, mert három egyetem kiváló oktatói tanítanak, nem csak azért, mert tíznél is több hazai és/vagy nemzetközi szinten meghatározó szervezet gyakorlói szakemberei oktatnak nálunk, nem csak azért, mert egyedi, személyre szabott és jól használható projektmenedzsment ismeretekre tehetsz szert, hanem azért is, mert egy olyan közösség részese lehetsz, amely összetartó, professzionális és számos lehetőséget rejt magában. Amennyiben tehát szeretnéd bővíteni projektmenedzsment ismereteidet, legyen az akár kezdő vagy haladó szinten, úgy véljük, ez a kurzus számodra megfelelő lehet, amire garancia az elkötelezett oktatói gárda, és az a professzionális akadémiai háttér, amelyet a Budapesti Corvinus Egyetem biztosít. 

 

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Blaskovics Bálint
szakfelelős
egyetemi docens

A szak tanterve

A diploma elvégzése után

  • A PMI-jal közös képzésre hivatkozva javulhat az esélye annak, hogy sikerrel pályázz projektmenedzsment állásokra akár hazai, akár nemzetközi képzés keretében.

  • A projektmenedzsment módszertanok tudatosabb alkalmazása, valamint az elsajátított best practice-ek használata révén saját és a szervezet hatékonysága is növekedhet.

  • Olyan kapcsolati hálóval rendelkezhetsz, amelynek kihasználása segíthet a későbbiekben is fejleszteni a projektmenedzsment ismereteidet, valamint új, nagyobb kihívást jelentő pozíciókra szert tenni.

Betölthető munkakörök

  • projektmenedzser
  • agilis projektmenedzser
vár a corvinus

Oktatóink a képzésről

Előző
Következő

Tudj meg mindent a felvételiről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.02.24. - 17:01:45