Ugrás a fő tartalomra

Ütemezés

A jó ütemben szerzett tudásod aranyat és versenyelőnyt ér

Budapesti Corvinus Egyetem

A képzés vezetője: Dr. Blaskovics Bálint 

A képzés oktatói: Projektmenedzsment Tanszék oktatói 

A képzés hossza: 16 óra

A képzés nyelve: magyar

Early bird ár: bruttó 232 000 Forint (tartalmaz 27% áfát)

Normál ár: bruttó 273 000 Forint (tartalmaz 27% áfát)

A képzés során elsajátítható:

A képzés legfőbb célja, hogy a képzésen részt vevők elsajátítsák az ütemezés elméleti alapjait és eszközrendszerét, valamint képesek legyen azt saját környezetükben alkalmazni. Ez magában foglalja azt is, hogy megértsék a tématerület fontosságát, valamint azt is, ez miként kapcsolódik a projektmenedzsment többi területéhez.  

Képzés időpontjai:

  • November 24. 14:00-18:30 (13:40-18:50)
  • December 1. 14:00-18:30 (13:40-18:50)
  • December 8. 14:00-18:30 (13:40-18:50)

A képzést a megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el.

Az oktatás jelenléti formában történik.

nap
óra
perc
másodperc

Tudj meg mindent a jelentkezésről! Iratkozz fel hírlevelünkre!

A képzésünk tökéletes azoknak, akik...

  • Olyan gyakorló projektmenedzsereknek, akik szeretnék a projektmenedzsment ütemezéséről szóló gyakorlati tudásukat kiegészíteni, vagy olyan szakembereknek, akik szeretnék elsajátítani az adott témakör eszközrendszerét. 

A képzés tanterve

. A képzés alapvetően három blokkból áll, amelyek a következők: 

  • Az ütemezés alapjai és alapvető eszközrendszere, amely magában foglalja az ütemezést meghatározó tényezőket, a tervezés menetét és kapcsolatukat a lehetséges életciklusokkal, valamint az ütemezés eszközrendszerét is.
  • Az ütemezés számolása és ábrázolása MS Project segítségével, amely magában foglalja az MS Project alapjainak elsajátítását, valamint a tanult eszközök alkalmazását ebben a programban.
  • Az ütemezés kontrollja és kiegészítése, amely magában foglalja az alapvető kontrolling technikák bemutatását, valamint az ütemezést támogató egyéb MS Project funkciók ismertetését.

Felvételi követelmények

Nincsen előzetes követelmény

Üdvözöllek a Ütemezés oktatás vállalati partnerek számára képzésünkön!

Az jó ütemérzék nemcsak a sportban ér rengeteget, az üzleti életben is ugyanakkora jelentőséggel bír. Hiába jó projektmenedzser valaki, ha visszás az időhöz való viszonya. Képzésünkön éppen ezért olyan gyakorlati példákkal és esetekkel készítjük fel hallgatóinkat, amelyek magabiztos tudást nyújtanak számukra a kisebbtől a legnagyobb projektekig.

Budapesti Corvinus Egyetem

Dr. Blaskovics Bálint
Program director 

A képzés elvégzése után...

A képzés révén a hallgatók felismerik az ütemezés fontosságát és kapcsolatát más projektmenedzsment területekkel. Ismerni fogják az ütemezés és kontrolling eszköztárát, valamint az ezt támogató MS Project funkciókat.  

Képesek lesznek saját környezetben létrehozni a projektek ütemtervét, megtervezni és működtetni az ezt kontrolláló rendszert. Képesek mindezt célszoftverben is megtenni. 

A projekt során csapatban együtt dolgozva képesek megtalálni a leghatékonyabb, a projekthez leginkább illeszkedő megközelítést, és aszerint elvégezni a szükséges lépéseket. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.09. - 05:42:48