Ugrás a fő tartalomra
Új projekt (6)
Budapesti Corvinus Egyetem

Welcome to the future
of career planning

Új projekt (6)
Budapesti Corvinus Egyetem

Welcome to the future
of career planning

Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Corvinus Egyetem

Gyakran ismételt kérdések

Nem, ha egy vállalat felfedez, az nem kötelez arra, hogy részt vegyél a rendezvényükön vagy egyéb tevékenységekben. Ez csupán annyit jelenti, hogy a Connect profilod megfelel a vállalat kritériumainak, és azok közé tartozol, akiknek lehetősége van a részvételre.

Természetesen bármikor lehetőséged van arra, hogy lemondj az ajánlatok fogadásáról. Ezt könnyen megteheted, bármely Connect e-mail alján a “leiratkozás” gomb megnyomásával.

Minden üzenet tekintetében az egyetem stratégiai partnereinek lehetősége van arra, hogy meghatározzák a jelentkezőkre vonatkozó kritériumokat, így biztosítva, hogy csak az általuk megcélzott személyek vesznek részt a rendezvényen. Ha téged kiválasztanak, az azt jelenti, hogy a személyes készségeid és kompetenciáid összhangban vannak a vállalat elvárásaival, így az ajánlat személyre szabottan neked szól.

Ahhoz, hogy kapcsolatot teremts a vállalattal, csak a meghívóban található beágyazott linkre kell kattintanod. Ezután folytathatod a regisztrációt az eseményre, vagy jelentkezhetsz a pozícióra. Ettől a pillanattól kezdve a vállalat további részletekkel kereshet meg téged.

Azok számára, akik már rendelkeznek hozzáféréssel a Navigatorhoz, a személyiségteszt kitöltése előfeltétel, mivel a tesztből azonosított kompetenciák szerves részét képezik a kritériumrendszernek. E lépés befejezése nélkül az ajánlatok fogadása nem lehetséges.

A Navigator még nem minden képzéshez érhető el; azok számára, akiknek nincs hozzáférése, a Connect a személyiségteszt követelménye nélkül működik. Amint azonban a Navigátor elérhetővé válik a szakod számára, a teszt kitöltése szükséges lesz ahhoz, hogy továbbra is kaphass ajánlatokat.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:38:27