Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Könyvtári szolgáltatások a 2020/21. tanév őszi félévében

A 2020/21. tanév őszi félévében kizárólag a Corvinus Egyetem hallgatói, oktatói és munkatársai látogathatják személyesen a könyvtárat az alábbi viselkedési normákat betartva

A 2020/21. tanév őszi félévében kizárólag a Corvinus Egyetem hallgatói, oktatói és munkatársai látogathatják személyesen a könyvtárat az alábbi viselkedési normákat betartva

  • A maszkviselés kötelező a könyvtár egész területén!
  • Kérjük, figyeljen a 1,5 m-es távolság tartására!
  • Az olvasótermekben és az e-laborokban csak a székkel ellátott tanulóhelyek használhatók. A székek nem vihetők el más helyre!
  • Használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket, különösen az önkiszolgáló kölcsönző és az informatikai eszközök használata előtt és után!
  • A visszahozott könyvek 3 napra karanténba kerülnek.


Külső olvasók

A 44/2020. (VIII. 06.) számú Elnöki Testületi rendelkezés 4. §. értelmében a 2020/21. tanév őszi félévében azok a beiratkozott olvasók, akik nem a Corvinus Egyetemi polgárai, nem látogathatják a könyvtár olvasótermeit.

A nem Corvinus Egyetemi polgárok köréből a könyvtár új beiratkozást átmenetileg nem fogad be, a 2020. március 1. előtt lejárt tagságok meghosszabbítására sincs lehetőség.A 2020. március 1. után lejáró olvasójegyek érvényességét kérésre meghosszabbítja a könyvtár 2020. december 31-ig, illetve a koronavírus miatt kieső időtartammal, ha az kedvezőbb.

Az érvényes olvasójeggyel rendelkező olvasók online űrlap kitöltésével kölcsönözhetnek.

Az egyidejűleg kölcsönzött kötetek száma maximum 8 db lehet. A könyvtár nyitvatartási idejében igényelt könyvek másnap vehetők át az 1. emeleti szolgáltató ponton. Az át nem vett könyveket nem tároljuk, az igénylést töröljük.

A kikölcsönzött könyvek visszavételét a könyvtárosok végzik. Kérjük, a visszahozott könyveket helyezzék a könyvtár bejárat előtti könyvbedobó szekrénybe. A visszahozott könyvek 3 napra karanténba kerülnek.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.19. - 05:54:59