Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Izgalmas akadémiai együttműködés: Hajnal professzor meghívást kapott Peters professzor kurzusába a Pittsburgh-i Egyetemen

A Közpolitika Tanszék örömmel ad hírt egy új együttműködésről, amelynek keretében a Pittsburgh-i Egyetem Professzora, Guy B. Peters vendégelőadásra kérte fel Hajnal György professzort “Capstone Course: Populism, Democratic Backsliding, and Governance" című kurzusában.

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

Professzor Peters, a közpolitika és a politikatudomány területének kiemelkedő alakja, többek között a terület legfontosabb tudományos szervezetének, az International Public Policy Association (IPPA) alapító elnöke.

Professzor Hajnal “Az Illiberális Kormányzás Átalakulása Magyarországon: Egy Ideáltípus (?)” című előadásában betekintést nyújtott a populizmus, a demokratikus hanyatlás és a kormányzás kérdéseibe, különös tekintettel a magyar helyzetre. Az előadást élénk vita követte.

A Pittsburghi Egyetemet a világ legjobbjai között tartják számon. Az egyetem Politikatudományi Programja különösen ismert élvonalbeli kutatásairól, valamint a kortárs politikai diskurzus alakításában játszott szerepéről.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.22. - 17:10:24