Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Illyés Péter bemutatkozása

Folyamatfejlesztési és innovációs szakértő, KKV Key Account Manager

Illyés Péter

 

Pozíció: Folyamatfejlesztési és innovációs szakértő, KKV Key Account Manager

Végzettség: fizikus, orvosbiológiai mérnök

Szervezeti Egység: Vállalati és Intézményi Kapcsolatok

Felettes: Stukovszky Tamás


Pozíció és szakmai háttér:

A Vállalati és Intézményi Kapcsolatok munkatársaként a feladatom elsősorban a vállalati és intézményi partnerek számára történő tudás és tapasztalat strukturált átadása, vállalati partnereink fejlődésében való aktív részvétel. Pályámat a GE műszaki vezetőképző programján kezdtem 2000-ben, majd több multinacionális vállalatnál töltöttem be kezdetben folyamatmérnöki, majd folyamat- és működésfejlesztési vezetői pozíciókat. 20 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a Lean menedzsment, 6 Sigma módszertan, folyamat- és működésfejlesztés, valamint az innováció- és minőségmenedzsment terén több iparág vonatkozásában. ISO 9001, 14001, valamint OHSAS 18001 auditor vagyok.

2013-ban a multinacionális cégek világából tudatosan a magyar KKV-k felé léptem és 2015-ben már ügyvezetőként a magyar buszgyártás első elektromos kompozit karosszériás buszainak gyártását irányítottam. 2017-ban Kecskeméten létrehoztam egy ipari Innovációs Központot és vezettem egy acél alkatrészgyártó üzemet. 2017-ben elindítottam egy ma már 100 diákot befogadó tanműhelyt, 2018-ban Magyarországon az elsők között hoztam létre Digitális Innovációs HUB-ot és irányítottam a Magyar Innovatív Építőipari Nyílt Klaszter működését.

Hobbi és érdeklődési kör:

Szabadidőm szinte minden percét kertészkedéssel töltöm és természetesen a gyermekeim a legnagyobb segítség ebben. Kedvenc sportom az aikido, amit sajnos évekkel ezelőtt felfüggesztettem, de reményeim szerint hamarosan újrakezdem a fiammal.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:12:08