Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Vegyél részt az online egyetemi startup képzésen!

2022-09-13 07:22:18

A Hungarian Startup University Program (HSUP) két féléves tantárgyával nemcsak krediteket szerezhetsz, hanem a második szemeszterben megvalósíthatod az ötletedet, és négy hónapon át havi 150 ezer forint ösztöndíjat is kaphatsz.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A HSUP egy e-learning tárgy, a két féléves kurzus első részét a héten még felveheted. Mivel a kurzus e-learing rendszerben működik, így nem kell alkalmazkodnod a Neptunon meghirdetett órakezdési időponthoz, bármikor teljesítheted azt. Az első félév végén egy rövid összefoglalót kell leadnod, amelyben bemutatod az ötletedet, és amely elkészítésében a tananyag a segítségedre lesz. Ha korábban még nem volt alkalmad elmerülni a piac, a pénz és az innováció világában, akkor sem kell megijedned, hiszen interaktív, játékos tananyagok, személyre szabott tartalmak segítségével a saját tempódban tanulhatsz.

A második félévre bejutó hallgatók négy hónapon át havi 150 ezer forint ösztöndíjat kapnak. Azok a projektgazdák, akik kiérdemlik a kiemelten támogatandó minősítést, mentor segítségével valósíthatják meg az ötletüket.

A tantárgyat keresd a Neptunon Hungarian Startup University Program (HSUP) néven alap- és mesterszakon egyaránt, a kurzus PhD-hallgatók számára is elérhető.

A programben lévő mentorok: Dr. Pintér Éva és Dr. Bagó Péter. A szakmai felelős a Vállalati és Intézményi Kapcsolatok részéről Vörös Dávid.

A program az NKFIH támogatásával működik. A részletekért kattints ide!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.25. - 21:17:18