Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Vegyél részt a hallgatók munkavállalói szokásait vizsgáló kutatásban! 

2023-04-19 09:20:22

A kutatást a WHC HR-szolgáltató vállalat végzi a Magyar Kormány stratégiai partnereként.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A WHC Cégcsoport a magyarországi és a KKE-i régió meghatározó HR-szolgáltató vállalata. A cégcsoport 2020 óta a Magyar Kormány stratégiai partnere a hazai foglalkoztatás bővítése és fejlesztése témáiban. A Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából kutatást végeznek a felsőoktatásban tanuló hallgatók munkavállalási szokásaival kapcsolatban, amely kutatást a Századvég Konjunktúrakutató Zrt-vel közösen készítik el. 

A kutatás célja a hallgatók munkavállalási szokásaival kapcsolatos tapasztalatainak, benyomásainak megismerése. Megvizsgálják, mi motiválná a hallgatót, hogy a választott felsőfokú képzésükhöz kapcsolódó munkahelyen vállaljanak munkát az egyetemi képzés alatt, illetve milyen tényezők befolyásolják a munkalehetőségek közötti döntést.  

A kutatásra történő jelentkezés az alábbi linken érhető el. További részletek a plakáton olvashatók. 

Az interjúk online, csoportos formában valósulnak meg, minden esetben anonimek, az interjúalanyok személye, munkahelye nem visszaazonosítható. A készülő hangfelvételeket kizárólag a kutatásban résztvevő kollégák hallgatják vissza, azokat a megrendelő számára nem adják át. Az adatkezelési tájékoztató itt érhető el

Az interjúk az alábbi fő témakörök mentén valósulnak meg: 

  • hallgatók tapasztalatai a munkavállalással kapcsolatban 
  • hallgatók tanulmányok melletti munkavállalása 
  • hallgatók munkavállalásának motivációi 

A tervek alapján, a felmérés eredményeit egy üzleti reggelin mutatják majd be, bevonva a kutatást megrendelő Kulturális és Innovációs Minisztériumot, a Századvég Konjunktúrakutató Zrt-t és a kutatásban résztvevő cégek és intézmények képviselőit is. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 00:29:28