Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Vastag Gyulát választották a The Wickham Skinner Teaching Innovation Award bizottság elnökévé

2021-11-26 12:02:42

A szervezet célja a tanári kiválóság jutalmazása. Kutatók számára is meghirdettek pályázatokat.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

2022. április 21-25. között Floridában rendezik meg a Production and Operations Management (POM) díjátadóját. A rendezvényen öt kategóriában adnak át elismeréseket, a tanári kiválóságot jutalmazó The Wickham Skinner Teaching Innovation Awardot megítélő bizottság elnöke Vastag Gyula, a Corvinus Egyetem tanára.

A POM nemzetközi szervezet 2022 áprilisában öt neves díjat is kioszt a terület kiemelkedő jelenlegi és jövőbeli kutatói számára.

The Wickham Skinner Teaching Innovation Award a tanári kiválóságot jutalmazza, a díjat megítélő bizottság elnöke Vastag Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára. A szakmai szervezet olyan tanárok jelentkezését várja, akik kurzusaik sokféleségével bizonyítják szakmai tudásukat, ösztönzik hallgatóikat, valamint pozitív visszajelzéseket kapnak mind a hallgatóiktól, mind pedig a kollégáiktól. Fontos kritérium továbbá a tanítási módszertanban megjelenő kreativitás és az innovatív megoldások alkalmazása. Az ideális jelölt nagy hatást gyakorol a szakmájára és hallgatóira egyaránt. A díjat maximum két személy veheti át a floridai ünnepségen.

Jelentkezéshez szükséges dokumentumok:

  • maximum 5 oldalas beszámoló a pályázó tanítási módszeréről és filozófiájáról
  • egyéb dokumentumok, amelyek alátámasztják a beszámolóban bemutatott eredményeket

A portfóliót e-mailben kell elküldeni a bizottság elnökének (Vastag Gyula gyula.vastag@uni-corvinus.hu) és a POMS igazgatójának (Sushil Gupta poms@fiu.edu).

Jelentkezési határidő: 2022. január 15. 11:00
A részletes pályázati információ az alábbi linken olvasható.

The Chelliah Sriskandarajah Early Career Research Accomplishments Award olyan fiatal kutatók munkáját ismeri el, akik doktori képzésüket 2015 után fejezték be. A bizottság olyan pályaműveket vár, amelyek alkalmasak a POMS missziójának, gyakorlatának és szemléletének formálására és fejlesztésére.

Jelentkezéshez szükséges portfólió az alábbi dokumentumokat tartalmazza:

  • maximum kétoldalas motivációs levél, amely bemutatja a pályázó kutatási munkásságának főbb eredményeit
  • önéletrajz
  • a pályázó három legkiemelkedőbb kutatása
  • maximum három ajánlólevél

A portfóliót e-mailben kell elküldeni a bizottság elnökének (Professor Tinglong Dai dai@jhu.edu) és a POM igazgatójának (Sushil Gupta poms@fiu.edu).

Jelentkezési határidő: 2022. január 15.
A részletes pályázati információ az alábbi linken olvasható.

Az Emerging Economies Doctoral Student Award (EEDSA) a jövő kutatóit díjazza. A POMS feladatának tekinti a hallgatók inspirálását és segíteni akarja őket a szakmai kapcsolataik építésében. A díjat a fejlődő országok hallgatói kaphatják meg az alábbi területekről:

  • Afrika
  • Ázsia és csendes-óceáni térség
  • Latin-Amerika és a Karib-térség

A részletes pályázati információ az alábbi linken olvasható.

A Martin K. Starr Excellence in Production and Operations Management Practice Award a POMS szakembereinek szól, ahol az egyéni hozzájárulást díjazzák. A pályázók dolgozhatnak a szolgáltató- és/vagy feldolgozóiparban, valamint a mezőgazdasági, sport és egészségügyi, nonprofit humanitárius, valamint kormányzati szervezeteknél.

Jelentkezés:

  • önéletrajz
  • maximum három oldalas leírás a POM-hoz való hozzájárulásukról

A portfóliót e-mailben kell elküldeni a bizottság elnökének (Dr. Martin K. Starr martin.starr@gmail.com) és a POMS igazgatójának (Sushil Gupta poms@fiu.edu).

A részletes pályázati információ az alábbi linken olvasható.

A Sushil K. Gupta POMS Distinguished Service Award olyan szakemberek tevékenységét ismeri el, akik jelentősen hozzájárultak a társaság fejlődéséhez és akik legalább 6 éve jelentős vezetői pozíciót töltenek be a szervezetben.

Jelentkezés:

  • önéletrajz (titulus, társaság, cím, e-mail-cím, telefonszám)
  • rövid tudományos önéletrajz (max. 1 oldal)
  • rövid leírás a POMS-on belül végzett tevékenységeiről (max. 3 oldal)
  • minimum három ajánlólevél más POMS tagoktól (egy ajánlólevél max. 2 oldal)
  • egy 500 szavas nyilatkozat, amelyet sajtóközleményként is fel lehet használni

A portfóliót egyetlen pdf-fájlként kell benyújtani

A portfóliót e-mailben kell elküldeni a bizottság elnökének Professor Chelliah Sriskandarajah, (chelliah@mays.tamu.edu) és a POMS igazgatójának (Sushil Gupta poms@fiu.edu).

A részletes pályázati információ az alábbi linken olvasható.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 06:00:19