Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Változások a dékáni pozíciókban

2024-05-13 13:50:00

Patrick Bohlt Varga Ákos váltja az executive és szakirányú továbbképzésért felelős dékáni pozícióban. Havran Dániel eddig megbízott mesterképzésekért felelős dékán eredményes pályázatát követően 3 évre nyerte el a megbízást.
Budapesti Corvinus Egyetem

Patrick Bohl májustól távozik dékáni pozíciójából, oktatói tevékenységét a Marketing- és Kommunikációtudományi Intézetben folytatja tovább. Az egyetemi közösség ezúton is köszönetet mond Patrick Bohlnak a piaci igényekhez igazodó executive és szakirányú képzési portfólió megújításában elért eredményeiért.

Varga Ákos, a Marketing- és Kommunikációtudományi Intézet Digitális Marketing Tanszék docense akadémiai tevékenysége mellett 2024. év végig látja el a megbízott dékáni feladatokat. Varga Ákos 2013 óta oktatója az egyetemünknek, kutatási területei közé tartozik a marketingkommunikáció, online marketing, valamint a neuromarketing, amely témákban több hazai és nemzetközi kutatás résztvevője, vezetője.

Havran Dániel 2023. októberében kapott felkérést a mesterszakos dékáni feladatok ellátására azzal a céllal, hogy megalkossa egy gyökeresen új és nemzetközileg is versenyképes mesterszakos portfólió koncepcióját. Az új mesterképzési stratégia év elejére elkészült, implementációja elkezdődött. A dékáni feladatok ellátására időközben kiírt pályázatra beadott anyagában az erre a koncepcióra épülő fejlesztéseket mutatta be. A pályázat elbírálást követően Havran Dániel 3 évre szóló megbízást nyert el. A felvázolt célok teljesítéséhez Havran Dánielnek sok sikert kívánunk!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.26. - 14:03:48