Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Változás jön januártól a Hallgatói Szolgáltatások vezetésében

2023-12-13 15:37:00

A Hallgatói Szolgáltatások vezetője, Major Péter december 31-ével elköszön az egyetemtől. A szervezeti egység két meghatározó területét - a hallgatói tanulmányi ügyeket érintő egységeket, beleértve a hallgatói támogatás területét is, és a digitális innovációs csapatot - külön vezető irányítja majd, míg az új vezető nem csatlakozik az egyetemhez.

Budapesti Corvinus Egyetem

Major Péter vezetése alatt az elmúlt években jelentős mértékű változások történtek, mind a hallgatói szolgáltatások folyamatainak-, mind a digitális érettség javításának tekintetében. 

Előbbiek kapcsán jelentősen javult hallgatóink elégedettsége a nekik nyújtott szolgáltatásokkal, és a 0 közeli értékről 50 fölé emelkedett a kiszolgált hallgatók által adott NPS érték. Mindemellett a hallgatók számára már heti 32 órában elérhető a személyes tanulmányi ügyintézés (korábban heti 8 óra), míg a hallgatók, írásos megkereséseikre átlagosan másfél munkanapon belül választ kapnak. 

A digitális innováció eredményei pedig mára minden egyetemi polgár számára valósággá váltak. Csak pár fontosabb területet érintve: a Corvinus Egyetemen érhető el a felsőoktatási szektorban egyedülálló, 2021-ben minőségdíjat nyert mobil applikáció, felépült az egyetemi intranet, az oktatási kiválóságot támogató fejlesztések lezárultak, Magyarországon elsőként nálunk kaphatnak a hallgatók mentorálást a digitális térben a Navigátor program segítségével, valamint megújult az informatikai alap infrastruktúra egy része és kialakításra kerültek az adat alapú működés feltételei. 

A hallgatói tanulmányi ügyek komplex feladatainak irányítását, valamint a hallgatói támogatáshoz kapcsolódó feladatok koordinálást – a hozzá tartozó összes szervezeti egységgel – Gyenge Magdolna veszi át. A Hallgatói szolgáltatások folyamatainak áttekintése, sztenderdizálása és optimalizálása már korábban megkezdődött. A munka Magdi irányításával folytatódik annak érdekében, hogy Egyetemünk még magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthasson a hallgatóinak.  

A Digitális Innováció terület vezetéséért Musicz Péter felel, aki nemrég csatlakozott a Corvinus Egyetemhez. 

Major Péter munkáját ezúton is köszönjük, további pályafutásához sok sikert kívánunk! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 07:45:44